Elítéli a terrort a Magyar Iszlám Közösség!

Közleményben ítélte el a brüsszeli és az isztambuli terrorcselekményeket a Magyar Iszlám Közösség. A nyilatkozat szerint az iszlám vallás soha nem engedett meg terrorcselekményeket, és nem lehet hívő muszlim, aki ártatlan embereket öl. A szervezet részvétét fejezte ki, és reméli, minél előbb sikerül felszámolni az európai terrorista sejteket.

“Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy nem lehet hívő muszlim az, aki ártatlan embereket gyilkol. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a terrorizmusnak terror a vallása. Az iszlám vallás soha sem engedett meg terrorcselekményeket, az ilyen bűnök elkövetőit a sariá halállal bünteti.

A Magyar Iszlám Közösség, mint eddig mindenkor, mélységesen elítél minden terrorcselekményt, legyen az Isztambulban vagy éppen Brüsszelben. Reménykedünk ezen Európában működő terrorista sejtek mihamarabbi felszámolásában és példás megbüntetésükben.

Őszinte részvétünket fejezzük ki Belgium népének, és szolidaritásunkat nyilvánítjuk ki minden terror sújtotta országgal.

Támogatjuk, hogy Európa végre vesse ki magából a szélsőséges eszméket követő embereket, mert ez a hosszú távú biztonság záloga. Az ilyen merényletek ártanak az Európában élő több millió békés muszlim vallású embernek is, és az iszlamofóbiát erősítik!”

Magyar Iszlám Közösség

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp