Hitlernek kicsi, deformált pénisze volt és egy heregolyója, állítják történészek

Jonathan Mayo és Emma Craigie új könyve szerint Hitler egy hypospadias nevű betegségben szenvedett, amelynek következtében abnormálisan kicsi nemiszerve volt. A történészek azt állítják a Hitler utolsó napjai: percről percre című könyvükban, hogy olyan orvosi dokumentumokra bukkantak, amelyek alátámasztják a hypospadias diagnózisát.

Ez egy olyan súlyos betegség, amelynek következtében a beteg csupán a hímvesszője alsó részén nyitott lyukon keresztül tud vizeletet üríteni.

Két hónappal korábban egy német történész jelentette be, hogy bizonyítéka van arra, hogy a diktátornak csupán egy heregolyója volt.

Éva Braun és Hitler
Éva Braun és Hitler

„Úgy tudjuk, Hitler kétféle genitális rendellenességben is szenvedett: az egyik heregolyója nem szállt le a hasüregből, illetve hypospadiás volt, vagyis a húgycsöve a pénisz alsó szakaszán végződött”, írta Mayo és Craigie.

Ezek a felfedezések segítenek megmagyarázni, miért rettegett Hitler annyira attól, hogy meztelenül lássák, és hogy mi okozta a dühkitöréseit.

Ez az információ új lendületet adhat a Hitler szexuális élete körüli vitának is, illetve az annak hiányáról szóló történészi állításnak.

A brit tudós, Ian Kershaw szerint Hitler tartózkodott mindenfajta szexuális aktivitástól, és nagyon félt attól, hogy elkap így egy fertőzést.

Ugyanakkor bizonyítékok vannak arra is, hogy Hitlernek számos nővel volt szerelmi kapcsolata, többek között szeretőjével, Eva Braunnal, akivel együtt követett el öngyilkosságot 1945. április 30-án. Heike Görtemaker német történész határozott állítása szerint Adolfnak és Evának kiegyensúlyozott, jó szexuális élete volt.

Hitler személyi orvosa, Theodor Morell szintén azt állította, hogy diagnosztizálta Hitlernél a hypospadiast, és hormonok és anfetamin szedését írta elő Hitlernek, hogy fellendüljön a nemi élete.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp