Jelentkezz ma utoljára a MiNYanim – Zsidó közösségi vezetőképző programba!

Szeretnéd jobban megismerni a zsidó közösséget? Aktívabbnak lenni? Érdekel, hogy milyenek a zsidó közösségek más országokban? Van esetleg saját program ötleted? Ma még jelentkezhetsz az IKI és a Szochnut immár 6 éve működő vezetőképző programjába! 

A program párhuzamosan kerül megrendezésre 25-30 év közötti fiataloknak Magyarországon, Olaszországban, Finnországban, Izraelben, Lengyelországban, Oroszországban, Ukrajnában, Romániában Spanyolországban.

A két éves program során, az első évben kéthetente helyi találkozók keretében ismerheted meg a helyi zsidó közösséget és különféle programokon vehetsz részt zsidó szervezeteknél.

Az év során három nemzetközi szemináriumon találkozhatsz a program külföldi résztvevőivel. Két európai képzés után, az évet egy izraeli körutazással zárjuk, ahol megismerkednek Izrael ezer arcával.

A program végén segítünk, hogy saját program ötletedet, elképzelésedet is megvalósítsd ezzel is formálva a zsidó közösséget.

A program a következőkre összpontosít: identitás, zsidó tanulás, közösségek megismerése, zsidó ünnepek és hagyomány, közösségi aktivizmus, projekttervezés

Jelentkezni itt tudtok:http://form.jotformeu.com/50673234507352

 

 

MiNYanim: The Journey Continues MiNYanim 2015: the faces, the smiles, the connections. In one wonderful video by MiNYanim Russia participant Alexey Karlinsky. We miss you all, but playing this video over and over again helps a little.

Közzétette: MiNYanim – 2015. október 26.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp