Mellnagyobbítást és izraeli luxusutat kapnak az Oscar-jelöltek

Minden rendező és színész jelölt szuper reklámcsomagot kap majd idén is az Oscar-gálán. Lássuk, mit kap tehát a Saul fia rendezője kis szatyrába a gálán!

Vicces módon a legdrágább dolog egy 55 ezer dolláros, tíznapos luxusút Izraelbe, de szerencsére jár mellé egy 45 ezer dolláros utazás Japánba is. Sajnos ez egy gyalogos túra, még ha luxus is. Emellett egyéves korlátlan Audi autóbérlést is kapnak ajándékba a jelöltek, – bár nem tudni, hogy ezt Magyarországon is be lehet-e váltani, – és soha többé nem kell majd arckrémre sem költeni Nemes Jelesnek, kap ugyanis egy egész életre szóló Lizora kozmetikai utalványt.

Natalie Portman és Nemes Jeles László Cannes-ban
Natalie Portman és Nemes Jeles László Cannes-ban

Sajnos a szexjátékokról lemarad a magyar rendező, mert a 250 dolláros, vágynövelő Arouser nevű terméket csak a női jelöltek kapják majd meg. Megkapja viszont az 1900 dolláros mellemelő kezelést, ami a páciens saját vérét használva teszi kerekebbé a melleket, implantátum nélkül. Hollywoodban ez most állítólag a legmenőbb. Nem beszélve az 5500 dolláros lézeres bőrkezelésről, szóval ha azt látják, hogy a Saul rendezője hirtelen megfiatalodik, fogják tudni, hogy mitől van.

A teljes cikk itt olvasható.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp