Megint megszólalt Zuckerberg

A Facebook első embere most az iszlám nevében elkövetett terrorcselekmények után erősödő muszlimellenes hangulatról mondott valamit és tett is a felhasználóknak ígéretet.

“Zsidóként arra tanítottak a szüleim, hogy minden közösséget érő támadás ellen fel kell emeljük a szavunkat” – írja facebookos bejegyzésében Mark Zuckerberg, aki szerint ez akkor is így van, ha a támadás éppen nem a mi közösségünket éri, hiszen egy szabadság ellen elkövetett támadás mindenki számára sértő.

A világ legnagyobb virtuális társadalmának mindennapjait befolyásoló Zuckerberg nem csak filozófiai gondolatait fejtette ki, hanem közvetlenül a felhasználókhoz is szólt. Azt ígérte, hogy a Facebook harcolni fog a muszlim felhasználók jogaiért, és igyekszik békés, biztonságos környezetet teremteni nekik.

Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg
  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005

    Támogatom»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp