Túrázzunk együtt Mátrafüreden!

A Maccabi VAC újonnan megalakult Túra szakosztálya minden természetbarátot szeretettel meghív a Budapest – Gyöngyös – Mátrafüred – Mátraháza – Kékestető útvonalon szervezett november 1-i kirándulásra. Téma: Hanuka + híres zsidó sportolók.

A sportklub minden túrát egy zsidó ünneppel fog összekötni. Az időpont miatt az első közös kirándulás Hanuka szellemében fog telni.
Az “ép testben ép lélek” filozófia a túrázás mozgatórugója, ezért a túravezető az alábbi három sikeres zsidó sportoló – Hajós Alfréd, Elek Ilona, Keleti Ilona – életpályájáról és a sportágában elért eredményeiről fog előadást tartani a résztvevőknek. 

Utazással kapcsolatos tudnivalók:
A busz Budapest – Gyöngyös útvonalon indul. Leszállás Mátrafüreden.
Akik busszal jönnek, azokkal reggel a Stadion Buszpályaudvaron lesz a találkozó.
Az autóval érkezőkkel pedig a Volán busz parkolójában Mátrafüreden.
Onnan indul a közös kirándulás.

Időpontokkal kapcsolatos tudnivalók:
A pontos időpontokat – találkozót – indulást – érkezést – visszaindulást csak e-mailben vagy telefonon egyezteti a sportszervezet a résztvevőkkel.
A kirándulás november 1-én lesz, de e Facebook eseményen megadott reggel 8 órai indulással ellentétben megegyezés alapján korábbi vagy későbbi kezdéssel indul a túra.

Felmerülő költségek:
A részvétel ingyenes!
Az alábbi kiadásokkal viszont érdemes számolni:
Aki busszal jön, annak Volán buszjegy. Árak: http://www.volan.hu/ 

Felszereléssel kapcsolatos tudnivalók:
A kirándulás alatt szintkülönbségek lesznek, hegyi szakaszok is. Mivel erdős területen halad végig az útvonal, ezért túracipőt, hátizsákot, kényelmes ruházatot, illetve az esti érkezés miatt élelmet és vizet isis mindenki hozzon magával.

A túra minimum 6 fő jelentkezése után indul.

Jelentkezés e-mailben:
Enten Szilvia
[email protected]

Csatlakozzatok a kirándulás Facebook eseményéhez is!

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp