Férjhez ment Bar Refaeli, Izrael legtöbbet kereső szupermodellje

A harminc éves szupermodell és vőlegénye, Adi Ezra milliárdos légtérzárlatot kért a nagy napra, hogy illetéktelenek drónokkal és repülőkkel ne fényképezhessék, amint a menyegzői sátor alatt Ezra választottja ujjára húzza a gyűrűt, majd a hagyományok szerint eltöri a poharat. A celebpár azért kérte a légtérzárat, mert a lagzi megörökítésére ők maguk két helikoptert, öt drónt és egy hőlégballont béreltek ki és attól tartottak, hogy ezek megzavarják az egyéb repülőket – különösen az esetleges paparazzódrónokat. Kérésüket egyébként az illetékes minisztérium nem teljesítette.

Bar Refaeli és Adi Ezra
Bar Refaeli és Adi Ezra

A minden izraeli bulvárlap címoldalán lévő eseményre egy előkelő fürdőhelyet választottak Észak-Izraelben Haifa mellett, ahol a mintegy háromszáz fős kiválasztott vendégseregnek a bejáratnál le kellett adnia mobiltelefonját.

Refaeli hosszas vívódás után a francia Chloé divatház Claire Waight Keller tervezte menyasszonyi ruháját választotta. Két lánybúcsúztató bulit is tartott, egyet augusztusban a legjobb barátnőkkel a Maldív-szigeteken, egyet pedig Izraelben nagyobb ünneplő lánysereg részvételével.

A szupermodell, aki öt éven át volt Leonardo DiCaprio barátnője, 2012-ben ismerkedett meg leendő férjével. Bar Refaeli már állt korábban a menyegzői sátorban, 2003-ben férjhez ment Arik Weinsteinhez, akitől két év múlva elvált. Izraeli médiaértesülések szerint annak dején azért ment hozzá a családi baráthoz, hogy ezzel megússza a lányok számára is kötelező katonai szolgálatot, amely megszakította volna abban az időben beindult külföldi modellkarrierjét.

Refaeli édesanyja a hetvenes években ismert fotómodell volt, aki lányát először nyolchónaposan fényképeztette reklámok számára. Kisgyermekként sokféle hirdetésben szerepelt, de kamaszként fogszabályzót kellett hordania, ezért tizenöt éves korában újra kellett indítania pályafutását.

Bar Refaeli évente mintegy tízmillió dollárt (2,8 milliárd forintot) keres, számos márkának ő az arca Izraelben, olykor szórakoztató tévévetélkedők műsorvezetésével és színészkedéssel is próbálkozik.

A negyvenéves Ezra a Neto nevű izraeli élelmiszermulti örököse, mellette 2003 óta a Neto Malinda Trading nevű cég üzletfejlesztője és a Williger Ltd. nevű izraeli élelmiszeripari óriáscég igazgatója is.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp