Szíriában népirtás történik!

Az összes hír, amit Magyarországon látsz a bevándorlásról eltörpül a valódi probléma mellett. Szánalmassá és nevetségessé válik minden felháborodás a szemetelésen, a menekülők viselkedésén. Szánalmassá válunk, hiszen a legnagyobb problémán nem háborodunk fel. SOKKOLÓ VALÓSÁG A BEVÁNDORLÁS MÖGÖTT.

A MAGYAR TABU

Egyből felismertem, hogy nem kapok információt a határon túli helyzetről. Tudtam, hogy így csapdába eshetek, hiszen nem ismerem, hogy miből ered mindez. Kíváncsi lettem, mit titkolnak el előlem. Ha valamit csak hiszel, de nem tudsz, akkor bármikor át lehet téged verni. Figyelj!

Éhes vagy. Hozok neked nagyon finom pizzát. A ketchup a tetején fantasztikus. Jól is laksz, mosolyogva meg is köszönöd.

Most pedig azt mondom, valójában egy gyilkos alkotása volt ez, és a ketchup csak fűszerezett vér volt. Most is megennéd?

Ha nem bizonyosodsz meg a valóságról, akkor bárki átverhet téged. Találtam olyan linkeket, ahol azt állítják, hogy pár bevándorló elmondta, hogy az USA támogatja utazásukat. Programozóként én ilyen oldalt pár perc alatt gyártok a számodra. Pár ember egy képen, hatásos szöveg és hivatkozás egy médiumra. Ha nem nézel utána annak, amit a hatalom elhallgat előled, csapdába esel, és egy gyűlölködő ember válik belőled. Nem arra figyelsz, ami a legfontosabb.

Aleppó 2015-ben, Szíria 2 és fél millió lakosú, 7000 éves városa
Aleppó 2015-ben, Szíria 2 és fél millió lakosú, 7000 éves városa

Az eltelt idő óta mára teljesen máshogy látom az iszlám világát. Keresztény vagyok. A biológiát is kedvelem, de nem vagyok biológus. Máshogy látom a bevándorlást is. Annyira, hogy már tudom, hogy ez valójában csak mellékhatása annak a pokolnak, amiről nem mesélnek a magyar embereknek.

Az összes hír, amit Magyarországon látsz a bevándorlásról eltörpül a valódi probléma mellett. Szánalmassá és nevetségessé válik minden felháborodás a szemetelésen, a menekülők viselkedésén. Szánalmassá válunk, hiszen a legnagyobb problémán nem háborodunk fel. Azt a valóságot mutatom be az Olvasónak, amit könnyedén be tudok bizonyítani. A bizonyítékok sokkolóak és önmagukért beszélnek. A bevándorlás azonnal eltörpül a valódi probléma mellett. Egyből megértjük, hogy a hatalom nem tájékoztat a lényegről, ehelyett egy színjátékot ad elő, hogy ne is keressük a valódi okokat.

Figyelem!

Népirtás történik Szíriában.

SZÍRIA, A MAGÁRA HAGYOTT VILÁG

Szíria. Az a hely, ahová Jézus követői menekültek a próféta halála után. A hely, ahol először hívták őket keresztényeknek. Az ország területén tíznél is több nemzetiség él együtt. Mondhatnánk erre azt, hogy ezért nem tudnak megférni egymás mellett. A valóságban e közösségek a vallások kezdete óta együtt élnek, és még ma is őrzik ősi építményeiket. Több millió lakosú, egyetemekkel tarkított városokban laknak. A keresztények központja Homsz, de sok él Aleppóban, Damaszkuszban is. Az ország elnöke alavita vallású, és hatalmának alapja a vallásszabadság. Az alaviták között élnek keresztények, arabok, muzulmánok, kurdok, drúzok és zsidók is.

szíriai halott gyerekek
szíriai halott gyerekek

Egy könyvet írhatnék arról a folyamatról, ami Szíriát e tragédiába sodorta. Az Olvasónak most csak az ártatlan civilek sorsát mutatom be. Azonban azt le kell szögeznem, hogy a kialakult káoszért az egész világ felelős. Törökországtól kezdve az Egyesült Államokig minden állam (és némán hallgató társai) mocskos kezeikkel csak a feszültséget szították. A török elnök azonnal kampányolni kezdett, hogy Szíriába exportálhassa saját politikai rendszerét. Az Egyesült Államok hivatalos közleményben ismerte el, hogy a szíriai politika ellen lázadó csoportokat támogat. Minden ilyen cselekedet a tragédia felé sodorta az országot. Szíria belső forradalmát külső érdekek egy óriási káoszba sodorták. Információk kezdtek kiszivárogni arról, hogy tömegpusztító és vegyi fegyverek jutottak az országba.

A civilek békés forradalmát hirtelen felhergelt, pusztításra éhes csoportok vették körbe. Elkezdődött az a rémálom, ami milliókat késztet menekülésre, miközben ennél is több civil rekedt Szíria határain belül és a mai napig küzd a túlélésért.

http://www.youtube.com/watch?v=JCapq3byCJY

Végül e káoszt kihasználva Irakból betört Szíriába az Iszlám Állam és támogatóinak hadserege. A legkeményebb, legelszántabb ellenfélnek bizonyul. Zászlajuk, ruházatuk, pusztító fegyvereik magát a Sátánt juttatják eszünkbe. Korábban az elnök ellen harcoló szélsőségesek mára egyre több helyen az elnökkel együtt harcolnak az Iszlám Állam ellen. Az ország felismerte, hogy átverték. Nem is tudjuk elképzelni, milyen keserves küzdelmet folytat a magára hagyott Szíria a terrorista hadsereg ellen. A civilizáció bölcsője a tét. Keresztény kultúránk ősi emlékeit őrző világ a pusztulás szélén áll, miközben válogatás nélkül mészárolják le lakosságát.

Egy népirtás hatását éljük át 2015-ben.

A 4.088.078 menekülőnek 50 %-a kiskorú gyermek, és több nő menekül összesen, mint férfi. A szíriai férfiak többsége a mai napig elszántan harcol az Iszlám Állam ellen. Aleppó városában 300 veterán katona ragadt a város egyik repülőterén. Az Iszlám Állam teljesen körbezárta őket, mégis hősiesen visszavertek minden támadást. A mai napig ellenállnak. A szíriai hadsereg eközben hosszú ideje próbálja magát a veteránok közelébe küzdeni, de az Iszlám Állam elállja útjukat.

Homsz városát, a kereszténység fontos központját augusztus elején közelítette meg a szélsőséges hadsereg. Ezrek menekültek Homsz felé. Az érsek nyílt levélben kérte a világ keresztényeinek segítségét. A magyar politika még csak meg sem említette ezt. A legrégebbi keresztény közösségek pusztulása nem hír, csak a bevándorlás. Végül a szíriai elnök avatkozott közbe, és a mai napig távol tartja a terroristákat Homsz városától.

Az arabok védik a keresztények életét. Eközben a keresztények háborognak a szemetelés miatt…

A teljes cikk itt olvasható.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp