KIBIC SZOBA – Támogasd a párbeszédet!

Tetszik az oldal? Kedveled a cikkeket? Szívesen olvasol minket? Ha igen, akkor most mi is kérnénk egy kis segítséget! Ha teheted és fontos neked, hogy a zsidó civilek erősebbek és hatékonyabbak legyenek, akkor támogasd a KIBIC SZOBÁT, támogasd a párbeszédet! 

Hamarosan KIBIC SZOBA nyílik a Bálint Házban, a zsidó közösségi ház és a Norvég Civil Alap támogatásával, ahol a szervezetek nyugodt körülmények között találkozhatnak és tárgyalhatnak egymással, vagy akár csak segítséget, tanácsot kérhetnek és adhatnak a Kibic munkatársaitól, munkatársainak.

A szoba felújításához sikerült pályázati pénzt nyerni, a berendezésre azonban már nem maradt! Most a te támogatásodra is szükségünk van!

Hogyan támogathatsz?

Lámpapénz (= 1000 Ft-os felajánlás)

Székpénz (= 5000 Ft-os felajánlás)

Asztalpénz (= 10000 Ft-os felajánlás)

A Kibic Szoba tervei
A Kibic Szoba tervei

 

A képen láthatod a tervrajzot is. A szobát többféleképpen használnánk – előadásra, általános munkaállomásra és tárgyalásokra. A berendezés a funkciónak megfelelően lesz átalakítható.

Ha teheted és fontos neked, hogy a zsidó civilek erősebbek és hatékonyabbak legyenek, akkor támogasd a szobát, támogasd a párbeszédet!

Felajánlásokat a Kibic Szövetség számlájára (10701324-67817975-51100005) szeptember 11-ig! A megjegyzésbe kérjük, írjátok be, hogy lámpa, szék vagy asztal.

A teljes elérni kívánt összeg: 350 000 Ft.

Beszélj barátaidnak, ismerőseidnek is erről a lehetőségről!

* Kérjük, küldd el nekik e-mailben a kampány linkjét
* Tedd ki a kampány linkjét a Facebookra, Twitterre, weboldaladra!

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp