Olcsó járatokat indít Izraelbe novembertől a Ryanair

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

November 7-től heti két járatot indít Budapestről Izraelbe a Ryanair. A célállomás Ovda repülőtere, amely a Vörös-tenger partján lévő üdülővárostól, Eilattól 60 kilométerre található (ez körülbelül 45 perces utat jelent autóval).

A járatindítás jó hír azoknak, akik olyan üdülési célpontot keresnek, ahol télen is kellemes az időjárás: a nappali átlaghőmérséklet ezen a környéken még januárban sem esik 20 fok alá, éjjel ennél körülbelül 10 fokkal hidegebb van. A tenger hőmérséklete 21-22 fok ilyenkor.

Ráadásul a járatnyitást komoly akcióval kezdi az ír fapados légitársaság. Szerdától péntekig ugyanis 9299 forinttól kezdődő árakon kínál jegyeket novemberi és decemberi időpontokra. Az árak egy irányba és feladott csomag nélkül értendők.

Izraelbe jelenleg a Wizz Air és az El Al leánya, az UP működtet közvetlen járatot, mindketten Tel-Avivba repülnek. Előbbinél 45 980, utóbbinál 47 800 forintért találtunk oda-vissza jegyet decemberre, a feladott csomagért pedig mindkét társaságnál külön kell fizetni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp