Amy Winehouse 14 évesen is gyönyörűen énekelt!

Újabb részlet jelent meg az Amy Winehouse angol énekesnő életéről szóló filmből, amelyet június 3-án mutattak be az angol és ír mozikban. A felvételen a 14 éves Amy énekli a Happy Birthdayt a barátnőjének, a hangja és a fellépése már akkor is figyelemreméltó volt. A dokumentumfilmből – amelyet a Winehouse család felháborodása kísért – állítólag kiderül, hogyan változott meg az énekesnő élete a sikernek köszönhetően.

http://www.youtube.com/watch?v=wqmwcEtU2Js

A filmet eredetileg Winehouse családja támogatta, később azonban azt nyilatkozták a People magazinnak, hogy eltávolodnak a kész filmtől, amiért az félrevezető, és tele van féligazságokkal.

A család szerint a film nagy részében olyan emberek szólalnak meg, akiknek semmi közük nem volt Amyhez életéhez utolsó éveiben, a nekik ellentmondó interjúalanyok pedig nem kerültek be a végleges filmbe.

Az énekesnő apja, Mitch Winehouse azt mesélte a Sun on Sundaynek, hogy szabályosan rosszul lett, amikor megnézte a kész filmet, szerinte, ha Amy élne, nagyon dühös lenne a film láttán. A család szerint a film félreértelmezi Winehouse egészségügyi állapotát, és azt, ahogy a családja és az orvosai próbáltak neki segíteni. Szerintük a film azt sugallja, hogy Mitch gyakorolt nyomást a lányára, hogy a gyógyulás helyett inkább a színpadot válassza, és az Amy nevében felállított alapítványt is arra használja, hogy megtömje a saját zsebét. 

A 2011-ben tragikusan korán, mindössze 27 évesen elhunyt énekesnőről az az Asif Kapadia készített filmet, aki a 34 éves korában elhunyt Ayrton Senna életéről forgatott dokumentumfilmet is rendezte.

 

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp