Bob Dylan kapta az Év Embere díjat egy Grammy gálán

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

A Mr. Tambourine Man szerzője a MusiCares Év Embere díját vehette át a szervezet gáláján. Joan Rivers humorista pedig posztumusz Grammy díjat kapott.

Bob Dylan
Bob Dylan

Többek között Bruce Springsteen, Beck és Willie Nelson szólaltatta meg Bob Dylan dalait egy jótékonysági esten Los Angelesben múlt pénteken.

A Mr. Tambourine Man szerzője a MusiCares Év Embere díját vehette át a szervezet gáláján. Bob Dylan 30 perces beszédében többek között megköszönte, hogy más művészek tolmácsolásában hallhatja a saját dalait. A jótékonysági esten összegyűlt összegből a MusiCares pénzügyi és orvosi segítséget nyújt rászoruló zenészek számára.

Vasárnap Joan Rivers posztumusz Grammy díjat kapott, amelyet lánya, Melissa Rivers vett át. A zsűri a humorista az Őrült díva naplója című memoárját díjazta a magas jutalommal. Riverst élete során egyszer, 1984-ben jelölték egyik albumáért Grammy díjra, de akkor nem ő lett a nyertes. A humorista 2014 szeptemberében egy rutinműtét után váratlanul hunyt el, 81 évesen. Végrendeletében komoly összeggel támogatott zsidó jótékonysági szervezeteket.

Joan Rivers
Joan Rivers
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp