Kunos: Schwezoff embere kenőpénzhez kötötte a Zsidó Nyári Fesztivál támogatását

Kunos Péter, a Mazsihisz ügyvezetője cáfolja érintettségét a Dohány utcai beléptetőrendszer körüli visszaélésekben. Állítása szerint Schwezoffot valódi munka helyett a hatalom- és szereplési vágy hajtja, és maga Schwezoff és bizalmi embere kért kenőpénzt egyes szerződések aláírásáért, és bosszúból vádolta meg Frölich rabbit és feleségét, valamit Kunos Pétert korrupcióval.


Kunos Péter, a Mazsihisz ügyvezetője nyílt válaszlevélben reagált Schwezoff Dávid, a BZSH ügyvezetőjének vádjaira, miszerint ő is érintett lenne a Dohány utcai beléptetőrendszer körüli visszaélésekben.

 

Schwezoff Dávid
Schwezoff Dávid

A Mazsihisz ügyvezetője határozottan cáfolja a korrupciós vádakat, és kiemelte, a Mazsihisz bocsátotta Schwezoff rendelkezésére a Dohány utcai beléptetőrendszer körüli problémákat feltáró munkaanyagot. Kunos szerint ahelyett, hogy Schwezoff valódi munkát végzett volna ügyvezetőségének fél éve alatt, “nagyszabású nyilatkozatok, átgondolatlan deklarációk, senki által el nem vitatott BZSH vagyonőrző határozatok, lezáratlan vizsgálatok, szétvert működő rendszerek, megsértett emberek, megmagyarázhatatlanul brutálisan sok pénzzel felvett vezetők és indokolatlanul elküldött munkatársak” fémjelezték tevékenységét.

Kunos cáfolta, hogy nem írt ki pályázatot a beléptető rendszer működtetésére, amelyre több cég is jelentkezett. A pályázat biztonságpolitikai okok miatt meghívásos volt, hattagú bizottság jogászok jelenlétében döntött az eredményről.

Kunos állítása szerint Schwezoff Dávid azért támadta meg Frölich rabbit és feleségét, valamint őt magát, mert nem voltak hajlandók a támogatásukról biztosítani a BZSH ügyvezetőjét. Kunos szerint Schwezoff mindent alárendel a hatalmi törekvéseinek és szereplési vágyának.

Kunos egy hangfelvételre hivatkozva azt állítja, Császár Balázs, Schwezoff bizalmi embere kenőpénzhez kötötte a Zsidó Nyári Fesztivál egyik szerződésének Schwezoff általi aláírását.

A teljes levél itt olvasható.

Forrás: mazsihisz.hu

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp