Meghalt Gábor Zsazsa egyetlen lánya

Elhunyt Francesca Hilton, Gabor Zsazsa egyetlen lánya – írják a USA Today oldalán. 67 éves volt, és a hírek szerint szívrohamot kapott hétfő éjjel Los Angelesben. A magyar zsidó családból származó édesanyja 97 éves, és régóta nagyon beteg már.

Francesca Hilton
Francesca Hilton

Constance Francesca Gabor Hilton édesapja Conrad Hilton, a Hilton szállodalánc alapítója volt, édesanyja pedig a híres színésznő, aki testvéreivel együtt az Egyesült Államokban épített sokak szerint kétes hírű karriert a második világháború után.

Francesca Hilton halálhírét a sajtósa erősítette meg kedden. Edward Lozzi a USA Todaynek azt mondta, hogy percekkel a halála előtt még telefonon beszéltek, éppen a készülő könyvéről egyeztettek. A 67 éves Francesca azt mondta, hogy ki kell mennie a toalettre, de már nem tért vissza a telefonhoz – mesélte Lozzi.

Gábor Zsazsa és lánya, Francesca
Gábor Zsazsa és lánya, Francesca

Gabor Zsazsa egy szem lánya elsősorban arról volt híres, hogy ő Gábor Zsazsa lánya. Korábban dolgozott azért profi fotósként, színésznőként, humoristaként, sőt művészeti íróként is.

Az utóbbi években rendszerint már azért írtak róla a lapok, mert nem volt jóban édesanyja mostani, kilencedik férjével, Frederic von Anhalttal. Annyira utálták egymást, hogy ideje már csak bíróságon próbálták tisztázni a nézeteltéréseiket.

von Anhalt és Francesca
von Anhalt és Francesca

Francesca próbálta megszerezni a felügyeleti jogot betegeskedő édesanyja felett, Anhalt viszont azt állította, hogy valójában meg akarta ölni az idős színésznőt a vagyonáért, és ezért akarta annyira gondozni őt.

Az egykori férjgyűjtő színésznő az utóbbi években valószínűleg már nem sokat érzékelt szerettei balhéjából. Ágyban fekszik ugyanis, demenciában szenved, és beszélni sem tud már.

Zsazsa, Francesca, von Anhalt
Zsazsa, Francesca, von Anhalt

Forrás: hvg.hu

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp