Paideia: Jelentkezés Zsidó Tanulmányok Programra 2015 / 2016

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Már most érdemes jelentkezni – fedezd fel a zsidó kultúra sokszínűségét Stockholmban. A nyolc hónapos zsidó tanulmányok programra támogatások is igénylehetők. Határidő: 2015. január 15.

Paideia Zsidó Tanulmányok Program nyolc hónapos egyedülálló képzést nyújt Stockholmban. Lehetőség nyílik a Zsidó Civilizáció Mesterkurzus elvégzésére a Heidelbergi Egyetem Zsidó Tanulmányok Főiskoláján.

A nyolc hónapos stockholmi képzés részletei:A zsidó szövegek és kultúra akadémiai szintű tanulmányozásaVilághírű izraeli és európai tanszékekSzövegek csoportos, interaktív tanulmányozása a Hevruta módszer segítségévelAlkalmazott projekt-munkák és egyéni kutatási projektekNyitott, nemzetközi és sokszínű európai környezetHéber nyelvtanfolyam az Uppsala Egyetemmel együttműködveÉv közben tanulmányi út Izraelben, a Jad Vasem Intézettel együttműködveOktatás utáni programok, évenkénti konferenciák40 országból érkezett négyszáz diák hálózata

Támogatások igényelhetők a tandíjra és egyéb költségekre. További információért írjon a [email protected] E-mail címre, illetve tekintse meg a www.paideia-eu.org honlapot. Jelentkezési határidő: 2015. január 15.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp