Eminem áttérne a zsidó vallásra?

Marshall Mathers, ismertebb nevén Eminem egy rövid izraeli utazást követően úgy nyilatkozott, hogy áttérne a zsidó vallásra, állítják a rapperhez közel álló források. „Mindig is azt gondoltam, hogy én vérbeli keresztény vagyok, mivel állandóan panaszkodom az anyámra, aztán lelkiismeret furdalásom van emiatt”, mondta Eminem a The Israeli Daily című lapnak.

„De most, hogy jártam Izraelben, rájöttem, hogy az izraeliek az igazi mesterei ennek panaszkodós-szégyenkezős játéknak. Már több mint 3000 éve művelik ezt, igazán otthon éreztem magam közöttük”, tette hozzá.

Eminem
Eminem

Eminem azt is elmondta, hogy igazán sajnálja, hogy korábban azt nyilatkozta milyen nyomorúságos volt a gyerekkora Detroitban, miután egy hétig tömegközlekedéssel járt Jeruzsálemben.

„Egészen addig azt gondoltam, sehol sem nehezebb az élet, mint Detroitban, míg nem vettem egy Light Rail jegyet egy péntek délután Jeruzsálemben”, emlékezett vissza a rapper. „Először egy idős néni vegzált, aztán egy pajeszos, szakállas figura tapadt rám. Nem akartam róla tudomást venni, de ez a figura nem hagyott békén, követett az utcán is, és azt kérdezgette tőlem, nem akarok-e valami bőrszíjakat viselni magamon. Még Detroitban sem ilyen kitartóak a dealerek. És egyébként is, mi a francot keresnének bőrszíjak a fejemen és a karomon? Nem tudtam, hogy a vallásosok is bírják a szado-mazót…”

„Aztán elmentem Tel Avivba, és megkaptam a választ! Igen! Itt aztán minden van: buzik, rapperek, drogok. Egyetlen normális emberrel nem találkoztam. Azt hittem, hogy nagy szám, hogy festetem a hajam, hogy szakadt nadrágban és hatalmas, bő pólóban vagyok a színpadon, de itt az emberek az esküvőkre is így öltöznek fel!”

Mathers ezek után nem sokat hezitált. „Ha ezek a bőrszíjas fickók azt kérnék tőlem, hogy vegyem fel a zsidó vallást azért, hogy itt élhessek, én belemennék”, tette hozzá.

Más hírek szerint Eminem nagyon fut Izraelben. Rap God című slágerét lefordították héberre, és most az egyik legnépszerűbb sláger a Szentföldön.

Forrás: theisraelidaily.com

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp