Scarlett Johansson elérte karrierje csúcsát

A múlt héten nálunk is bemutatott Lucy című akciófilm 44 millió dollárt kaszált Észak-Amerikában a nyitó hétvégén, s ezzel a főszereplő, Scarlett Johansson elért karrierje csúcsára. A színésznő alakítását ráadásul még a kritikusok is dicsérik.

Lucy
Lucy

Abban az értelemben, hogy még soha nem debütált ilyen jól egy olyan film, amely elsősorban az ő alakítására épül – tehát Scarlett szuperhősös filmjei nem számítanak, mert azokban csak mellékszereplő. A tekintélyes Forbes magazin okoskodik így a múlt heti mozipremiereket elemezve, megjegyezve, hogy a Lucyt rendező Luc Besson cége, az EuropaCorp, amely a filmet gyártotta, már a pénzénél is van, mert a produkciót sikerült szerény 40 millió dollárból kihozni.

A kritikusok dicsérik a színésznő alakítását, mondván, nagy lendülettel elviszi a vállán az egész filmet, és úgy változik átlagos diáklányból szuperlénnyé, hogy a nézőnek tátva marad a szája. Az övé mellett még a másik főszereplő, az igazi színészkirálynak tartott Morgan Freeman teljesítménye is eltörpül.

Forrás: UIP

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp