Következik:  
Szukot I · Gyertyagyújtás: 19:27 · Tisri 15, 5779 · 2018. szeptember 24, hétfő

Ki a legszexibb modell fiú?

Szavazz a legvonzóbb izraeli pasira!

1 Assi Cohen
1 Assi Cohen

Assi Cohen izraeli humorista és színész, leginkább a “Munich”, “Yossi & Jagger”, “Eretz Nehederet” and “Hatufim” izraeli sorozatok sztárjaként ismert.

2 Zohar Liba
2 Zohar Liba

Zohar Liba híres modell és színész, játszott a “The Bubble”, a “The Eight” és a “A Dangerous Dance” című filmekben.

Amos Tamam 3
Amos Tamam 3

A tel-avivi születésű Amos Tamam a “Downtown Precinct”, a “Lemon Tree” és a “Srugim” című filmeknek köszönheti a hírnevét.

Lior Ashkenazi 4
Lior Ashkenazi 4

Ramat Ganban született, szefárdi zsidó családban, akik Törökországból vándoroltak be Izraelbe. Lior Ashkenazi az egyik legelismertett izraeli színész. Fontos szerepei voltak a „Walk on Water” és “Late Marriage” című filmekben. Oszkár díjra jelölték a Footnote című filmben nyújtott alakításáért.

Liron Levo 5
Liron Levo 5

Liron Levo az IDF elit alakulatában szolgált, és a “Kippur”, a München és a Helyben vagyunk (This Must Be the Place) című filmekben vált ismertté. Egy ideig randevúzott Natalie Portman-nel.

Oz Zenavi 6
Oz Zenavi 6

Oz Zenavi híres izraeli színész és modell, fontos filmjei: “Asfur”, “Infiltration”, “Yossi”.

Michael Lewis
Michael Lewis

Michael Lewis. Keresett modell és színész. Megnyerte a 2012-es izraeli „Dancing with the Stars”-t, amely hasonló a hazai Szombati esti láz című műsorhoz.

Forrás: jspace.com

 

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Facebook 0
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp