Nyíltan vállalja zsidó származását a jobbikos polgármester-jelölt

Zsidó felmenőkkel is rendelkezik, ám maga is keményvonalas jobbikos, ha cigányokról van szó, aki szerint ingyen kell megszabadulni a Miskolc szegénynegyedében élő lakosságtól és a romboló embereket üldözni kell.

Zsidó felmenőkkel is rendelkezik Jakab Péter miskolci jobbikos önkormányzati képviselő, akit Vona Gábor felkért, hogy legyen a párt polgármesterjelöltje, írja az Északhírnök.

Jakab csupán néhány szavazattal maradt le az április 6-i választásokon Varga László, MSZP-s jelölt mögött, így könnyen lehet, hogy ősszel megválasztják a Jobbik első nyíltan zsidó felmenőkkel is rendelkező polgármesterét. A helyi pártalapszervezet ráadásul ellenszavazat nélkül támogatta Jakabot.

Jakab Péter (fotó: jobbik.hu)
Jakab Péter (fotó: jobbik.hu)

Jakab maga is keményvonalas jobbikos, ha cigányokról van szó, most például harcosan kampányol a miskolci fideszes vezetés legújabb, szintén problémás ötlete ellen. A Fidesz úgy akarna megszabadulni a város szegénynegyedeiben lakó (elsősorban cigány) lakosságtól, hogy adnak nekik 1,5-2 millió forintot, ha keresnek maguknak egy új, jobb lakást – Miskolcon kívül.

Jakab viszont azt ígéri, mindezt ingyen megoldja majd. Nemrég  „mélyigényteleneknek” nevezte a nyomortelepeken élőket, akik szerinte nem érdemlik meg a magasabb komfortfokozatú lakásokat. A jobbikos képviselő szerint hatalomrakerülés esetén kétféle embert fognak megkülönböztetni: az építőt és a rombolót, az utóbbit üldözni fogják.

A politikus saját zsidó felmenőire utalva hozzátette, saját maga a garancia, hogy  a származás se előnyt, se hátrányt nem fog jelenteni a Jobbik vezette Miskolcon.

Forrás: index.hu

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp