Visszatér Woody Allen az USA-ba egy ismeretlen film kedvéért

Visszatér az amerikai helyszínekre legújabb filmje forgatásához Woody Allen, aki Rhode Island államban készíti következő moziját.

Emma Stone
Emma Stone

A forgatás júliusban kezdődik, az egyelőre cím nélküli film jövő nyáron kerülhet a mozikba.

Woody Allen hosszú évekig csak Manhattanben forgatott, majd külföldi helyszínekre váltott. Legutóbbi alkotása, a Magic in the Moonlight című film Franciaországban készült, csakúgy mint az Éjfélkor Párizsban. A Match Pointot és a Férfit látok álmaimban című filmjeit Angliában forgatta, a Vicky Christina Barcelonát Spanyolországban, Olaszországban pedig a Rómának szeretettel című alkotást.

A Boston Globe napilap szerint az Oscar-díjas rendező legújabb filmjéhez a szereplőválogatást ezen a héten tartják. A film történetéről szinte alig tudni valamit, az alkotók csak annyit árultak el, hogy kortárs történet lesz akadémikusokkal és végzett egyetemistákkal, a közép- és munkásosztály tagjaival.

A filmet Woody Allen írja, rendezi és ő lesz a producer is. A szereplők személyéről csak annyit szellőztetett meg korábban a Variety című filmes lap, hogy Allen Emma Stone-nak és Joaquin Phoenixnek szánja a két főszerepet.

Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix

Forrás: mti.hu

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp