David Guetta lelépett a világkörüli turnéjáról

Lefújták David Guetta világ körüli útját, mivel állítólag elvesztette a teljes zenei anyagot tartalmazó memóriakártyát.

David Guetta
David Guetta

Percekkel azelőtt, hogy színpadra kellett lépnie s „Guetta Life” nevű világ körüli turnéjának első éjszakáján, a zenész meglepetésszerűen bejelentette, hogy lemondja az eseményt, mivel elvesztette a teljes zenei anyagot tartalmazó memóriakártyát.

Guetta menedzserei rögtön a rajongók elnézését kérték. Az esemény egyes források szerint „egy kataklizmatikus őrület lett volna, hasonlóan azokhoz az időkhöz, amikor Janet Jackson kipakolta a melleit a Superbowl félidőjében”.

Egyelőre nem erősítették meg azt a pletykát, mely szerint a féltékeny amerikai zenei producer és énekes-dalszerző Skrillex belopakodott a hátsószínpadra és ellopta a memóriakártyát, bár egyesek látni véltek egy szemüveges figurát, aki úgy nézett ki, mintha egy Manga rajzfilmből lépett volna ki.

Skrillex
Skrillex

David Guetta mindenesetre kisurrant az aréna hátsó ajtaján, és folyamatosan azt hajtogatta, nem tud fellépni a memóriakártya nélkül, miután a szervezők arra kérték, nyomjon le egy élő DJ showt.

Bár a jegyek árát visszaadják, az egyik megkérdezett rajongó azt mondta: „megtartom a jegyem, hogy emlékezzek erre az estre, ha legközelebb valami olyan baromságot csinálnék, mint hogy belenyomom a vizes ujjam a konnektorba, templomba mennék vagy arra vetemednék, hogy még egy Guetta koncertre jöjjek el.”

Forrás: wundergroundmusic.com

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp