5 érdekesség Mila Kunisról

Mila Kunisról nemrég derült ki, hogy Ashton Kutchner jegyese és hogy kisbabát vár a vőlegényétől. A 30 éves sztár a nyilvánosság színe előtt vált egyre érettebb színésszé az utóbbi években, tini filmek sztárocskájából elismert filmszínész lett, és nemsokára hollywoodi anyuka lesz. Alább öt kevéssé ismert érdekesség a színésznőről. 1. Mila 10 évesen jelentkezett egy orosz zsidó lány filmszerepére, de helyette egy mexikóit kellett alakítania

Mila 7 éves volt, amikor a családja Ukrajnából Los Angelesbe költözött. Jelentkezett a Make a Wish című filmben egy kislány szerepére, akinek a filmben ugyanezt az utat kellett megtennie, ám ezt nem kapta meg, helyette egy mexikói barát szerepének eljátszását ajánlották fel neki.

 

2. Szerepelt egy borzalmasan rossz filmben William Shatnerrel

2002-ben Kunis együtt játszott a Star Trek sztárjával William Shatnerrel az Amerikai Pszicho 1-2. című sorozatban. A film rögtön videóforgalmazásba került, és nagyon rossz kritikákat kapott.

 

3. Nem ő volt az első Meg Griffin

Lacey Chabert alakította a Family Guy című sorozat első évadában a tinédzser lányt. Aztán Seth MacFarlene átalakította a szerepet, és azért választotta Kunist, mert ő valóban olyan volt, mint egy igazi tinédzser.

 

4. Utálta a testét, amikor a Fekete hattyúban játszott

Mila Kunis napi 1200 kalóriás diétán volt és 46 kilót nyomott a Fekete hattyú forgatása idején. A film befejezése után boldog volt, hogy visszanyerhette gömbölyded formáit. „Teljesen deszka voltam a film készítésekor”, mondta magáról a színésznő.

 

5. Egyáltalán nem tudott angolul, amikor az Államokba költözött

A szülei állami iskolába íratták Kunist nem sokkal azután, hogy bevándoroltak az USA-ba, holott egyáltalán nem beszélt angolul. „Hét évesen úgy éreztem magam, mintha teljesen vak és süket lennék. Ez a legmeghatározóbb élményem arról, hogy Amerikába költöztünk”, mondta a bevándorlásukra emlékezve.

Forrás: jspace.com

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp