Dopeman: Ilyen megosztott országban mi élni nem akarunk. Vagy mégis? – A búcsúvideó

Kiváló bevezetés egy új termékhez, ha valaki a saját halálhírét vagy ez esetben elvándorlási hírét kelti a médiában. Dopeman napok óta lázban tartja a magyar sajtót azzal, hogy elhagyja az országot és egy hajón fog dolgozni pincérként, ám előtte még piacra dobta utolsó klipjét. A búcsúdal azonban váratlan fricskát tartogat ….

Napok óta tele a közösségi média és a sajtó a hírrel, hogy Dopeman távozik Magyarországról, mivel a politikai-gazdasági helyzet, az ország elorbánosodása ellehetetlenítette az itthoni karrierjüket. Ezzel a hírrel harangozták be “utolsó” klipjüket, amelyet facebook oldalukon 3 óra alatt majdnem 500-an like-oltak, és 174-en osztottak meg.

Az Anyám, SZAVAZZ helyettem! (Az emigráns rapje) című klip elkeseredett és kemény kormánykritika, ám a felvétel végén fény derül a turpisságra. “Drága testvéreim, most tényleg elhittétek, hogy elhagyom az országot, és félbehagyom, amit elkezdtünk?”, kérdezi a rapper egy Orbán Viktort ábrázoló plakát előtt, majd rámutatva hozzáteszi: “az a szép, hogy ugyanúgy vezettünk meg benneteket, mint ez az ember teszi nap mint nap az irányított közmédián keresztül.”

“Egy biztos: ilyen megosztott országban mi élni nem akarunk, és ha nem most 2014-ben, akkor 2018-ban a maffiapárt színeiben megbuktatunk, papám!” – üzenik a rapperek Magyarország jelenlegi miniszterelnökének.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp