Itt az Oscar díjas sláger afrikai verziója

Már az eredeti dal sem volt piskóta, már ami a giccsességet illeti, de a Jégvarázs Let It Go című slágerének újabb változata már tényleg minden számításunkat felülmúlja. Igazi amerikai csöpögős ízléstelenség a javából. Imádja is mindenki.

Alex Boye és Lexi Walker
Alex Boye és Lexi Walker

Újabb bőrt húznak le a nemrég Oscart nyert Let It Go című számról, a Jégvarázs című film slágeréről. Az eredeti verziót a zsidó származású Idina Menzel énekelte, az új változatot múlt hét csütörtökön töltötték fel a YouTube-ra, és eddig több mint 13 millióan nézték meg.

Ha eddig még nem lettünk rosszul az eredeti dalból csöpögő giccstől, akkor itt aztán tényleg mindent megtesznek ennek érdekében. Az afrikai hangzásvilág körülbelül olyan színvonalú, mint amikor a Boney M férfi tagja, Bobby Farrell mormogott a mikrofonba. És persze nem maradhatott el a klipből egy édes fehérbőrű szőke kislányka sem, aki azért ellensúlyozza azt a ronda nagydarab férfiembert.

Az öltet a klipben is szereplő Alex Boye zenészé volt, ő kölcsönzi a jól sikerült afrikai hangzásvilágot a Disney dalnak. A kislány pedig Lexi Walker, One Voice Children’s Choir vokalistája.

Boye elmondása szerint egyik nap elment otthonról dolgozni, és amikor hazament, a felesége azt mondta neki: „ezt hallanod kell”. Bekapcsolta a Let It Go-t és a kislányuk, a 4 éves Adanna elkezdett a dalra önfeledten énekelni és táncikálni. Ekkor jutott az eszébe, hogy meg kéne csinálni a sláger afrikai változatát.

 

http://www.youtube.com/watch?v=DAJYk1jOhzk

Forrás: akibic.hu + jspace.com

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp