Ahol a fejlesztés maga a játék – Lauder Óvoda

Lauder Óvoda
Lauder Óvoda
Lauder Óvoda

A Lauder Óvoda zöldövezeti környezetben, 3000 nm-en, korszerűen felszerelt villaépületünkben várja az óvodás korú gyerekeket. A jelentkezés folyamatos. Bővebb információt a [email protected] e-mail címen kérhet.

Lauder Óvoda
Lauder Óvoda
Lauder Óvoda

A városközpontból könnyen megközelíthető óvodánkban, három korcsoportban, szeretetteljes, felszabadult légkörben játszva tanulnak és tanulva játszanak a gyerekek. A Lauderben a fejlesztés maga a játék és a közös öröm. A tapasztalaton alapuló, interaktív, életszerű foglalkozások jellemzik napjainkat. Összhangot teremtünk a gyermek egyéni fejlődése és a készségek, képességek fejlesztése között.
A zsidó kultúra és hagyományok megélése is része mindennapjainknak és közösségi ünnepeinknek.
Magas szinten képzett pedagógusaink és az őket segítő szakembereink (logopédus, pszichológus, védőnő, gyerekorvos, önkéntes segítők) is a gyerekek egyéni fejlődését segítik.
2014 szeptemberétől várhatóan egy pedagógiai asszisztens és egy angol nyelvű pedagógus is segíti majd a munkát.
A zenei fejlesztés és fakultatív sportprogramok (judo, úszás, balett, mozgásterápia) is igénybe vehetők.
A gyerek optimális fejlődése érdekében fontosnak tartjuk a szülőkkel való hatékony együttműködést és folyamatos kommunikációt. Ezt erősítik közösségi, családos programjaink is.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp