10 cukinak tűnő állat, aki igazából rohadék

De kis ügyürübügyürü, és milyen ártatlanul néz! Tuti nem csinál semmi rosszat!! – mondják az emberek az állatvilág legelvetemültebb gazfickóiról. Ők meg magukban gonoszul nevetve dörzsölgetik össze a puha rózsaszín tappancsaikat.

1. De édesek ezek a kis vidrák, nézd, hogy fogják egymás mancsát, miközben a hátukon úszkálnak a vízen, és vakargatják a pocijukat! Igen, ha éppen nem bébifókák halálra erőszakolásával vannak elfoglalva.

vidra
vidra

2. Ha zebra vagy, ügyelj arra, hogy a ménesben csakis a legmenőbb tagokkal barátkozzál. Ugyanis ha zebráékat veszély fenyegeti, az önző kúl arcok befoglalják a ménesben a középső helyeket, hogy a kevésbé népszerű haverjaik essenek áldozatul a ragadozóknak.

zebra
zebra

3. Az Adélie-pingvin olyan, mint a Mickey Mouse Club kamasz sztárjai: észveszejtően cuki, aranyos, mindenki imádja, közben pedig a legsúlyosabb sztorik történnek meg a négy fal között. A csibék abúzálása, nemi erőszak, sőt halott tojókkal, az igazán túlfűtöttek pedig néha még a földdel (!!!!!!!!!) is próbálnak kopulálni.  Amikor meg nem tudják, hogy biztonságos-e az a partszakasz, ahol járnak, a leggyengébbet egyszerűen belökik a vízbe, megnézni, mi történik szerencsétlennel.

pingvin
pingvin

4. Egy idehaza is jól ismert, régi motoros versenyünkben a kakukk. Eleve anyu rátestálja szerencsétlen, mit sem sejtő mostohaszülőkre a porontyát, aki kikelve rögtön kilöki a többi tojást vagy fiókát a fészekből, a pótszülők meg minden erejüket megfeszítve etethetik a sokszor náluk jóval nagyobb, bélpoklos kis parazitát.

kakukk
kakukk

5. “Nyitnikék, nyitnikék!” – igen, az áldozataid koponyáját, ugye, cinege?? A széncinke a látszat ellenére ugyanis egy kegyetlen predátor, aki akár az etető köré gyűlt többi kismadárra is lecsap, az áldozatát halálra csipkedi, majd jókedvűen kilakmározza a legfinomabb részeket. Ha nem akarsz még több véres részletet megtudni, akkor ne kattints erre a videóra!

cinke
cinke

6. Abban a Kacsamesékben, ahol az anyatermészet írta a forgatókönyvet, a kacsák sem vetik meg a nemi erőszakot, a nekrofíliát vagy akár a hullazabálást. A hímek – erőszakos behatolásra specializálódott – pénisze pedig olyan bizarr méreteket ölt, hogy tavaly az amerikai kormány többszázezer dollárral támogatta a kacsapéniszhossz-kutatást. Na jó, ez a sztori már tényleg több szinten kezd NAGYON bizarr lenni.

kacsa
kacsa

7. Az Oroszlánkirályban feltehetőleg nem véletlenül hagyták ki az oroszlánoknak azt a közkeletű szokását, hogy a kanosabb hímek képesek megölni a kicsinyeket, hogy a nőstény az újabb utód reményében újra hajlandó legyen párzani. De van olyan is, hogy a kölyköket néha csak úgy csemege gyanánt fogyasztják el.

oroszlán
oroszlán

8. A margay avagy hosszúfarkú macska olyan, mint egy mini plüsstigris, mindegyikünk haza szeretné vinni, és ölelgetni, és barátok lenni, amíg világ a világ. Akkor most képzeld el, hogy az újdonsült kis barátod megsérült bébimajom hangját utánozza, hogy a kétségbeesve odarohanó felnőtt majmokat levadássza, majd kecsesen lenyalogatja a vérüket a kis mancsáról.

margay
margay

9. Ha már majmok: nem minden majom siet a kicsinyek megsegítésére, sőt! A galléros pávián inkább odadobja a saját kicsinyét a ragadozónak, csak hogy mentse a maga életét. Köszi, anyu!

galléros pávián
galléros pávián

10. Neee, kedves Tízdolog, ugye nem akarjátok ebbe a borzasztó posztba belekeverni még a cuki és okos palackorrú delfint is? Van egy rossz hírünk: delfin pajtás a másik nagy dobogós, ha szemétségről van szó. Úgy tűnik, minél intelligensebb egy állatfaj, annál nagyobb rohadék tud lenni: a palackorrú delfinek nem csak tömegesen erőszakolják meg a nőstényeket, és balhéból csapatosan verik pépesre kisebb és rájuk veszélytelen fajták egyedeit, de közben ilyen cukin is mosolyognak hozzá:

palackorrú delfin
palackorrú delfin

Forrás: tizdolog.hu

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp