Soros Györgyöt megverte az exbarátnője

Szó szerint az ügyvédei mögé kellett bújnia a 83 éves, multimilliárdos Soros Györgynek, amikor volt barátnője, egy szappanopera-színésznő egy bírósági meghallgatáson ütni kezdte. Sorosnak még a hallókészüléke is leesett a pofonoktól.

Adriana Ferreyr 31 éves brazil színésznő 2011-ben indított kártérítés pert a magyar származású milliárdos ellen. A csinos, fiatal színésznő szerint öt éves kapcsolatuk alatt Soros bántalmazta őt, ráadásul megszegte ígéretét, és nem vette meg neki álmai 2 millió dolláros New York-i lakását. Soros egyébként az új feleségének, egykori jógaoktatójának, Tamiko Boltonnak ajándékozta a kiszemelt lakást, állítólag akkor, amikor még együtt volt Ferreyrrel.

Adriana Ferreyr és Soros György
Adriana Ferreyr és Soros György

Az üzletember ezután állítólag még egyszer ígértet tett egy lakás megvásárlására, ugyanabban az épületben. Az viszont kínos lett volna neki, ha barátnői ugyanabban a házban laknak, ezért Ferreyr állítása szerint biztonsági őröket fogadott, hogy lebeszéljék a nőt a tervéről. A Columubia egyetemen filozófiát és ködgazságtant hallgató színésznő ettől teljesen depressziós lett.

Ferreyr a keddi bírósági meghallgatásra egy kamerával érkezett, és azzal fenyegette meg Sorost és az ügyvédeit, hogy mindent felvesz és kiad a sajtónak. Miután Soros ügyvédei elmondták a nőnek, hogy ezt nem szabad, Ferreyr feldühödött, és először a saját ügyvédjét vágta karon.

Ezután elkezdődött a meghallgatás, és amikor az ügyvédek úgy döntöttek, hogy ebédszünetet tartanak, Ferreyr hirtelen Sorosra vetette magát, és fejbe ütötte. „Ferreyr ezután újra felemelte a kezét, hogy arcon üsse Sorost, de ekkor sikerült mindkét karját elkapnom, és elrángattam onnan. Amikor elengedtem a kezét, pofon vágott. Még a szemüvegem is leesett” – számolt be az esetről az üzletember egyik ügyvédje. A nő ezután Soros egy másik segítőjét szintén felpofozta és sípcsonton rúgta.

Soros ügyvédei most azt próbálják elérni, hogy a bíró utasítsa Ferreyrt a meghallgatáson készült bármilyen felvétel megsemmisítésére.

Forrás: index.hu

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp