Izrael top 10 modellje

Izrael nemcsak történelmi emlékműveiről, tájairól, innovatív technológiájáról, hanem az ott élő gyönyörű nőkről is híres. Íme az ország 10 legszebb modellje.

10. Yael Goldman

Yael Goldman
Yael Goldman

Yael Goldman a katonai szolgálat után kezdett Izraelben modellkedni. Két izraeli divatcég, a Crocker és a Castro vezető modellje lett. 2003-ban tévés karrierbe is kezdett műsorvezetőként, majd 2007 végén az egyik izraeli szórakoztató hírműsort vezette. Yael Ori Pfeffer izraeli színész felesége.

9. Tehila Rich

Tehila Rich
Tehila Rich

Tehila Rich egy kibucban született amerikai apától, holland édesanyától. 23 évesen kezdett modellkedni, és például a Castro, a Frannie, a Ralph Lauren divatcégek illetve olyan parfümgyártók, mint a Perry Ellis és a Jagler Sport számára modellkedik.

8. Chava Mond

Chava Mond
Chava Mond

Chava Mond Cfaton született, ő volt az első vallásos izraeli modell. 16 évesen állást ajánlott neki egy modellügynök, mialatt Londonban tartózkodott, de a lány visszautasította a lehetőséget középiskolai tanulmányai miatt. Chava nem fotóztatja magát fürdőruhában és fehérneműben, és azt is elárulta egy interjúban, hogy sokkal előrébb tartana a karrierjében, ha hajlandó lenne dolgozni szombaton.

7. Or Grossman

Or Grossman
Or Grossman

Or Grossman Ramat Ganban született, elismert modell és színésznő. A Diesel, a Vitamin Gold, a Reunar és a Carisma kampányaiban szokott szerepelni.

6. Titi Aynaw

Titi Aynaw
Titi Aynaw

Yityish „Titi” Aynaw az első etióp származású szépségkirálynője volt Izraelnek 2013-ban. 12 éves kora óta él Izraelben, a hadseregben is szolgált katonaként. A Jerusalem Post szerint a 39-dik legbefolyásosabb zsidó volt 2013-ban Izraelben.

5. Esti Ginzburg

Esti Ginzburg
Esti Ginzburg

Esti Ginzburg Tel Aviv-ban született, és olyan nemzetközi cégek kampányaiban modellkedik, mint a Tommy Hilfiger, Burberry, FCUK, Pull and Bear és a Castro. Jelenleg az egyik tehetségkutató, a Rising Star műsorvezetőnője.

4. Liraz Dror

 

Liraz Dror
Liraz Dror

Liraz Dror egy kibucban született, és 15 évesen kezdett modellkedni. Nemzetközileg az egyik legfelkapottabb izraeli modell. Dolgozik a Castro, a Garnier, a Lancaster, a Notivi és a Biotherm számára.

3. Moran Atias

Moran Atias
Moran Atias

Moran Atias Haifán született, a szülei marokkói zsidók. Németországban kezdett modellkedni 17 évesen, Roberto Cavalli fedezte fel Olaszországban, itt lett valójában modell. Moran azon kevesek egyike, akik színésznőként is sikeresek külföldön.

2. Bar Refaeli

Bar Rafaeli
Bar Rafaeli

Bar Refaeli Hod HaSharonban született. Az édesanyja sikeres modell volt az 1970-es években, Refaeli 8 hónaposan kezdett modellkedni reklámokban. 2000-ben ő lett az Év Modellje egy izraeli fesztiválon. 2012-ben a közönség szavazatai alapján ő lett a Maxim magazin százas listájának 1 helyezettje.

1. Gal Gadot

Gal Gadot
Gal Gadot

Gal Gadot Rosh HaAyinban született és ott nőtt fel. 2004-ben megnyerte a Miss Izrael szépségversenyt, és ő képviselte Izraelt a 2004-es Miss Universe-en. A Castro vezető modellje. Gadot filmszerepeket is vállal, például a The Fast and the Furious sorozatban. 2013-ban az Acélemberben kapott szerepet Henry Cavill és Ben Affleck mellett.

Forrás: jspace.com

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp