Kern András újra mozifilmet rendez

Kern András rendezésében és főszereplésével készül a Gondolj rám című film, amelyet a Magyar Nemzeti Filmalap 200 millió forinttal támogat. A forgatókönyvet a színész-rendező és Vámos Miklós írta.

Kern András
Kern András

A Sztracsatella (1996) és A miniszter félrelép (1997) című mozifilmek után újra rendez Kern András. A Gondolj rám című tragikomédia főszerepeiben Kern András mellett Eszenyi Enikő tűnik majd fel. A film zeneszerzője Presser Gábor, operatőre Ragályi Elemér. A forgatókönyvet a Magyar Nemzeti Filmalap szakmai és anyagi támogatásával fejlesztették az alkotók.

A mai pesti történet főszereplője egy sebészorvos, aki miután megtudja, hogy halálos beteg, úgy dönt: szeretteit megkíméli attól, hogy halála után sirassák, gyászolják és szomorkodjanak miatta. Ennek érdekében hátralévő idejét annak szenteli, hogy mindenkivel megutáltatja magát.

A produkció az Inzert44 Kft. gyártásában készül, a forgatás a tervek szerint nyáron lesz budapesti helyszíneken. A filmet várhatóan 2015 februárjában láthatja a közönség. 

A Magyar Nemzeti Filmalap közleménye szerint a filmalap támogatásával már 21 film forgatása befejeződött, közülük 5 egész estés alkotás már be is mutatkozott a nagyközönségnek is.

Vámos Miklós
Vámos Miklós

Forrás: MTI

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp