Regisztrálj, olvass hírlevelet és nyerj mozijegyet!

Hat darab mozijegyet sorsolunk ki a Kibicen regisztrálók között A csinibabák című izraeli filmre. Kattints a belépés gombra, a főoldal jobb felső sarkában, nyerj mozijegyet és olvass hírlevelet!

A Kibic hamarosan elindítja hírlevél szolgáltatását, ahol olvashatóak lesznek a hónap legfontosabb zsidó eseményei/programjai és egy-két exkluzív érdekesség. Senki ne ijedjen meg, nem fogunk naponta levelekkel bombázni. Havi egy alkalom a legfontosabb hírekkel, amit a desktopodra szállítunk! 

A regisztrálók között hat darab mozijegyet sorsolunk ki A csinibabák című izraeli filmre, amelyet nemrég a Budapesti Zsidó Filmfesztivál mutatott be, és a filmvetítés jogait a Cirko Film vásárolta meg. Az alkotás december 26-tól látható a Cirko-Gejzírbe, de már 24-től lesznek premier előtti vetítések. A mozijegyek bármelyik előadásra felhasználhatók, csupán előzetes egyeztetés szükséges majd a jegypénztárral az aznapi szabad helyekről.

A csinibabák
A csinibabák

A csinibabák c. film rövid tartalma: Tel Aviv külvárosában egy baráti társaság összegyűl, hogy megnézzék a Universong döntőjét. Mindannyian szeretnék egy kicsit elfelejteni mindennapi gondjaikat. Az izraeli versenyzőt látván azonban csalódottak lesznek. Eldöntik hát, hogy írnak egy saját dalt maguknak és benevezik a következő évi versenyre. A történet az egyszerűbb időkbe kalauzol vissza minket és a film arra emlékeztet, hogy nem is olyan régen az emberek még ismerték a szomszédjaikat.

Eredeti cím: בננות (színes, feliratos, izraeli-francia, zenés vígjáték, 90 perc, 2013)

rendező: Eytan Fox
forgatókönyv: Eytan Fox
zene: Haim Frank Ilfman

Szereplők:
Dana Ivgy
Efrat Dor
Keren Berger
Denis Sandler
Yael Bar-Zohar
Ofer Shechter
Anat Waxman

Tehát: klikkelj a belépésre a főoldal jobb felső sarkában és a regisztráció gomb megnyomása után töltsd ki a legszükségesebb pár adatot, és nyerd meg a mozijegyeket! 

 

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp