ECL vizsgahelyszín nyílt a Lauderban

ecl
ecl

 Az ECL nyelvvizsgarendszer egy nemzetközileg elismert, egységes, megbízható és érvényes mércét biztosít a megszerzett nyelvtudás méréséhez.

A Lauder Javne Iskola ismét bővítette azon lehetőségek körét, amelyek elősegítik a lauderes tanulók számára a továbbtanulással kapcsolatos törekvéseiket, és erősítik azt a szándékunkat, hogy diákjaink minél szélesebb körben hasznosítható kompetenciákat szerezzenek.

Október 22-én Iskolánk főigazgatója, Horányi Gábor és a Pécsi Tudományegyetem Idegen Nyelvi Titkárságának igazgatói, az ECL magyarországi vezetői, dr. Huszti Judit és dr. Háry László megállapodást írtak alá, amelynek alapján iskolánk tanulói a jövő év tavaszától ECL nyelvvizsgát tehetnek héber, spanyol és francia nyelvből. A NYIT évfolyamán már az idén lehetősége nyílik a diákoknak, szabadon választható opcióként, az ECL héber alapfokú akkreditált nyelvvizsgára való felkészülésre, és annak megszerzésére. Az iskola tanárai továbbképzésen vehetnek részt – ezáltal akkreditált felkészítő- és vizsgáztató tanári „jogosítványt” nyernek.

A további egyeztetések lehetővé teszik, hogy Iskolánk tanulói a nagynyelvek (angol, német) esetében az ECL nyelvvizsgát egy helyen, együtt tegyék le az ELTE Múzeum körúti épületében.

A fentiek értelmében a Lauder Javne Iskola ismét bővítette azon lehetőségek körét, amelyek elősegítik a lauderes tanulók számára a továbbtanulással kapcsolatos törekvéseiket, és erősítik azt a szándékunkat, hogy diákjaink minél szélesebb körben hasznosítható kompetenciákat szerezzenek.

Általános információk az ECL nyelvvizsgáról

ecl
ecl
  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp