ECL vizsgahelyszín nyílt a Lauderban

ecl
ecl

 Az ECL nyelvvizsgarendszer egy nemzetközileg elismert, egységes, megbízható és érvényes mércét biztosít a megszerzett nyelvtudás méréséhez.

A Lauder Javne Iskola ismét bővítette azon lehetőségek körét, amelyek elősegítik a lauderes tanulók számára a továbbtanulással kapcsolatos törekvéseiket, és erősítik azt a szándékunkat, hogy diákjaink minél szélesebb körben hasznosítható kompetenciákat szerezzenek.

Október 22-én Iskolánk főigazgatója, Horányi Gábor és a Pécsi Tudományegyetem Idegen Nyelvi Titkárságának igazgatói, az ECL magyarországi vezetői, dr. Huszti Judit és dr. Háry László megállapodást írtak alá, amelynek alapján iskolánk tanulói a jövő év tavaszától ECL nyelvvizsgát tehetnek héber, spanyol és francia nyelvből. A NYIT évfolyamán már az idén lehetősége nyílik a diákoknak, szabadon választható opcióként, az ECL héber alapfokú akkreditált nyelvvizsgára való felkészülésre, és annak megszerzésére. Az iskola tanárai továbbképzésen vehetnek részt – ezáltal akkreditált felkészítő- és vizsgáztató tanári „jogosítványt” nyernek.

A további egyeztetések lehetővé teszik, hogy Iskolánk tanulói a nagynyelvek (angol, német) esetében az ECL nyelvvizsgát egy helyen, együtt tegyék le az ELTE Múzeum körúti épületében.

A fentiek értelmében a Lauder Javne Iskola ismét bővítette azon lehetőségek körét, amelyek elősegítik a lauderes tanulók számára a továbbtanulással kapcsolatos törekvéseiket, és erősítik azt a szándékunkat, hogy diákjaink minél szélesebb körben hasznosítható kompetenciákat szerezzenek.

Általános információk az ECL nyelvvizsgáról

ecl
ecl
  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp