ECL vizsgahelyszín nyílt a Lauderban

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

ecl
ecl

 Az ECL nyelvvizsgarendszer egy nemzetközileg elismert, egységes, megbízható és érvényes mércét biztosít a megszerzett nyelvtudás méréséhez.

A Lauder Javne Iskola ismét bővítette azon lehetőségek körét, amelyek elősegítik a lauderes tanulók számára a továbbtanulással kapcsolatos törekvéseiket, és erősítik azt a szándékunkat, hogy diákjaink minél szélesebb körben hasznosítható kompetenciákat szerezzenek.

Október 22-én Iskolánk főigazgatója, Horányi Gábor és a Pécsi Tudományegyetem Idegen Nyelvi Titkárságának igazgatói, az ECL magyarországi vezetői, dr. Huszti Judit és dr. Háry László megállapodást írtak alá, amelynek alapján iskolánk tanulói a jövő év tavaszától ECL nyelvvizsgát tehetnek héber, spanyol és francia nyelvből. A NYIT évfolyamán már az idén lehetősége nyílik a diákoknak, szabadon választható opcióként, az ECL héber alapfokú akkreditált nyelvvizsgára való felkészülésre, és annak megszerzésére. Az iskola tanárai továbbképzésen vehetnek részt – ezáltal akkreditált felkészítő- és vizsgáztató tanári „jogosítványt” nyernek.

A további egyeztetések lehetővé teszik, hogy Iskolánk tanulói a nagynyelvek (angol, német) esetében az ECL nyelvvizsgát egy helyen, együtt tegyék le az ELTE Múzeum körúti épületében.

A fentiek értelmében a Lauder Javne Iskola ismét bővítette azon lehetőségek körét, amelyek elősegítik a lauderes tanulók számára a továbbtanulással kapcsolatos törekvéseiket, és erősítik azt a szándékunkat, hogy diákjaink minél szélesebb körben hasznosítható kompetenciákat szerezzenek.

Általános információk az ECL nyelvvizsgáról

ecl
ecl
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp