Mágikus fotók egy 14 éves fiútól

Egy tizennégy éves fotós, Zev Hoover talán a legfiatalabb tehetség, akivel valaha találkozhattunk. Az Egyesült Államokbeli Massachusettsben élő tinédzser fiú fényképei messze a korát meghaladó képességekről árulkodnak.

A fotókon alkalmazott technikáknak köszönhetően szürreális, látomásszerű önarcképeket hoz létre, ez a módszer jellemző a Little Folk című sorozatára is. Zev mindenütt játszik a méretarányokkal. A környezetünk apró tárgyaihoz képest lekicsinyíti önmagát, amellyel egy olyan mágikus utazásra invitálja a nézőt, ahol újfajta nézőpontból fedezhetjük fel a körülöttünk lévő világot. Zev életkora nemcsak eredeti látásmódja, hanem a képek kivitelezésének magas minősége miatt is figyelemreméltó.

Zev Hoover
Zev Hoover

Már többen felfigyeltek a tinédzser fiú tehetségére, aminek köszönhetően Zev együtt dolgozhat korunk egyik legkiválóbb szürreális fotósával, Joel Robinsonnal.

Forrás: My Modern Met

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp