//
Szerző:  jpost.com  Készült: 2018 ápr. 10, kedd
Számos pletyka keringett már a színész magánéletéről, miután viharos körülmények között szétment a kapcsolata Angelina Jolie-val 2016-ban. A legújabb hírek szerint Brad Pitt egy izraeli származású MIT professzorral, a gyönyörű Neri Oxmannel randevúzik.

A 41 éves Oxman és az 54 éves Pitt nemrég hosszabb időt töltött kettesben.

Oxman Haifán született és a jeruzsálemi Héber Egyetemen, illetve a haifai Technion Intézetben tanult. Jelenleg dizájnt, építészetet és anyaggazdálkodást tanít az amerikai MIT-n (Massachusetts Institute of Technology).

Neri Oxman

A Page Six információi szerint a pár egy MIT építészeti projekt kapcsán találkozott. Pitt régóta érdeklődik a környezettudatos építészet iránt. 2006-ban alapított egy fenntartható otthonokat támogató szervezetet is New Orleans-ban, hogy ilyen típusú épületek épülhessenek az árvíz súlytotta területeken.

Oxmant 2016-ban az 50 legbefolyásosabb zsidó ember közé választotta be a Jerusalem Post. A nő azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a dizájn területén a természeti erőforrásokat jól kihasználó, forradalmi ötleteket vezetett be megkövesedett építészeti sémák helyett.

A Page Six ugyanakkor sietett hozzátenni a hírhez, hogy Pitt és Oxman kapcsolata egyelőre inkább csak szakmai barátság, ám úgy tűnik, Brad Pitt nagyon szeretne minél több időt tölteni a nő társaságában.


Brad Pitt

Mindenesetre több, mint feltűnő a hasonlóság Jolie és Oxman karaktere között . Annak ellenére, hogy a kapcsolatot egyelőre csak barátinak nevezték hivatalosan, a hírt gyorsan átvette a People, az Elle és számos más magazin.

Oxman, Pitthez hasonlóan, szintén elvált. Volt férje egy argentin zeneszerző, Osvaldo Golijov.


tamogass

Szólj hozzá! Oszd meg!

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az aKibic.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kibicek
Ezeket láttad már?