//
Szerző:  thewrap.com  Készült: 2018 ápr. 04, szerda

A nagy sikerű A szolgálólány meséje című sorozat rendezője, Reed Morano rendezheti az új Anne Frank filmet, értesült a The Wrap, bár hivatalosan még nem jelentették be a megállapodást.

Morano Emmy díjat nyert tavaly a feminista sorozat Offred című epizódjának megrendezéséért.

Reed Morano

Az új Anne Frank film – melynek címe angolul Keeper of the Diary, vagyis A napló őrzője lesz – középpontjában Otto Frank áll majd, aki kiadót keres halott tinédzser lánya titkos naplójának kiadására, amelyet a nácik elől bujkálva írt a háború alatt Hollandiában.

Anne Frank koncentrációs táborban halt meg 15 évesen néhány héttel annak felszabadítása előtt. Otto volt az egyetlen, aki a családból túlélte a holokausztot.

Korábbi tervek szerint Kenneth Branagh rendezte volna a filmet, és ő játszotta volna Otto Frank szerepét is. Elképzelhető, hogy a főszerepet továbbra is ő kapja majd, de még nem lehet tudni semmi biztosat a szereposztásról.

tamogass

Szólj hozzá! Oszd meg!

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az aKibic.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kibicek
Ezeket láttad már?