//
Szerző:  Kibic  Készült: 2018 jan. 08, hétfő
Címkék:

Yuval Dax izraeli természetfilmes készített egy gyönyörű drónvideót az Izrael felett átrepülő vándormadarakról. A videóban hat különböző madárfajjal repülhetünk együtt.

Izrael az Európából Afrikába tartó vándormadarak egyik legfontosabb állomása, évente nagyjából 500 millió madár repül az országon keresztül. Yuval Dax izraeli természetfilmes most egy drónt küldött a vándormadarak közé, hogy annak segítségével próbálja azt az élményt visszaadni, amit a vándormadarak is látnak Izrael különböző tájaiból.Izrael területén nagyjából 550 madárfaj fordul meg, mindet persze lehetetlenség lett volna fimre venni, de így is a legkülönfélébb szárnyasokkal együtt élvezhetjük a repülést, többen közülük lehet, hogy pont Magyarországról érkeztek. A videóban rózsás pelikánok, darázsölyvek, békászó sasok, fehér gólyák, seregélyek és darvak láthatóak. Mindez a Coldplay zenéjére.

tamogass

Szólj hozzá! Oszd meg!

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az aKibic.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kibicek
Ezeket láttad már?