//
Szerző:  Jewish Chronicle  Készült: 2018 jan. 04, csütörtök
A Beatles-t annak idején nem engedték fellépni Izraelben. A világhírű dobos most a második a zenekarból, aki ezek után színpadra a zsidó államban. Korábban McCartney már játszott Izraelben.

A Beatles 1966-ban lépett volna fel Izraelben, de akkor az izraeli kormány nem engedte ezt, mert attól tartott, hogy a zenekar rossz hatással lesz az izraeli fiatalságra.A döntést később megbánta Izrael, és 2008-ban Ron Prosor izraeli nagykövet bocsánatkérő levelet küldött az ügyben Julia Baird-nak, John Lennon testvérének.

Ezt követően lépett fel Paul McCArtney Izraelben 2008-ban.

A mostani koncertre valószínűleg 2018 nyarán kerül sor, ahol más zenészekkel – többek között Steve Lukather-rel, Greg Rollie-val és Graham Gouldmannel - együtt játszik majd Ringo Starr a Tel Avivi Menorah Mivtahim Arénában.

A koncerten számos Beatles dal is szerepel majd, például a With A Little Help From My Friends , amelyet eredetileg is Ringo Starr énekelt az együttesben.

tamogass

Szólj hozzá! Oszd meg!

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az aKibic.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kibicek
Ezeket láttad már?