//
Szerző:  Kibic  Készült: 2017 dec. 29, péntek

2017 egyértelműen az izraeli Gal Gadot éve volt. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Wonder Woman című filmmel berobbant színésznő volt a hatodik legkeresettebb személy a világon a Google adatai szerint.

Gal Gadot izraeli színésznő nevére gugliztak rá a hatodik legtöbbször az egész világon a Google adatai alapján. A színészek között pedig a harmadik legkeresettebb név lett az övé, és csak a zaklatási botrányba keveredett Kevin Spacey és Meghan Markle, Harry herceg menyasszonya előzte meg ebben a kategóriában. Így elmondható, hogy Gal Gadot volt 2017-ben a legnépszerűbb izraeli személyiség világszerte.

Gal Gadot

Mindez persze nem véletlen, az izraeli színésznő idén két filmben is szerepelt, és mindkettő a Google tíz legkeresettebb filmjei között szerepel. Az Igazság Ligája az ötödik, a nagy ismertséget hozó Wonder Woman pedig a második lett ezen a listán. Gal Gadot ezen kívül még rengeteg, főleg amerikai tévéműsorban is látható volt, az egyik legemlékezetesebb szereplése a Staurday Night Live egyik októberi műsorában volt, amelyet először Izraelben is élőben sugároztak, ezért Gadot héberül is szólt pár mondatot a „hazai” nézőkhöz.Ami még érdekes, hogy Gal Gadot nevére nem Izraelben vagy az Egyesült Államokban kerestek rá a legtöbben, hanem a Fülöp-szigeteken, ahol a második legkeresettebb személy volt idén. Az izraeli színésznő ráadásul két másik távol-keleti országban is igen népszerű volt, ugyanis Szingapúrban és a muszlim többségű Malajziában is az átlagosnál többen kerestek a nevére.

Gal Gadoton kívül egy másik zsidó személyiség neve is szerepel a Google top 10-es keresési listáján. A 90 nő által zaklatással és nemi erőszakkal vádolt Harvey Weinstein nevét a negyedik legtöbbször gépelték be a Google keresőjébe.

15 dolog, amit nem tudtál a legkedveltebb izraeli sztárról - aKibic.hu Zsidó Közösségi Portál

Gal Gadot, a Wonder Woman sztárja manapság a legkedveltebb izraelinek számít az egész világon (Libanont kivéve persze, ahol miatta tiltották be a filmet), ennek ellenére nem sok mindent lehet róla tudni. Az Izraelinfo ezért összegyűjtött néhány érdekességet a színésznőről. 1. Keresztneve, Gal héber jelentése hullám, vezetékneve, Gadot pedig folyópartokat jelent héberül.

(JTA)

tamogass

Szólj hozzá! Oszd meg!

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az aKibic.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kibicek
Ezeket láttad már?