//
Szerző:  Kibic  Készült: 2017 dec. 21, csütörtök
Címkék:

Azok számára, akik nem ünneplik a karácsonyt egyre több programlehetőség adódik, a Cirko-Gejzír mozi például egész karácsonykor üzemelni fog, így akár december 24-én, este is nézhetünk premier előtti filmeket.

Évekkel ezelőtt még nem sok opció volt azok számára, akik nem ünnepelik a karácsonyt, hiszen minden kereskedelmi egység zárva tartott az ünnep nagy része alatt. December 24. estéjén pedig a tévé bámulásán kívül nem igazán kínálkozott más lehetőség. Aztán szép lassan egyre több szórakozóhely nyitott ki karácsony estéjén, és most már akár moziba is mehetünk, ha éppen filmet nézni támad kedvünk.

Kaotikus karácsony

A Cirko-Gejzír ugyanis egész karácsonykor fogad látogatókat, és ez idő alatt több premier előtti filmet is levetítenek majd. Ilyen pl. a francia-belga Szerelem tesztelve vagy az angol A vendégek című film. Amennyiben valamilyen karácsonyi sztori érdekelne minket, akkor ott a Kaotikus karácsony című svéd vígjáték.

A moziműsor itt található.

tamogass

Szólj hozzá! Oszd meg!

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az aKibic.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kibicek
Ezeket láttad már?