//
Szerző:   Készült: 2017 dec. 12, kedd
  • HelloAnyu! Kávézó Budapest, 1077, Csányi u. 7, 1077
  • 2017 dec. 13, szerda
  • 17:30
BESZÉLGETÉS ANYASÁGRÓL ÉS KÖZÉLETRŐL. A kötet inspiráció lehet azoknak a nőknek és partnereiknek, akik egyszerre nevelnek gyerekeket és végeznek közéleti munkát, illetve hasznos fogódzó lehet azok számára, akiket foglalkoztat a gyerekvállalás gondolata, de tartanak az anyaság elszigetelő hatásától.


Az itt szereplő aktivisták életének és munkájának egytől egyig az elhivatottság, a teherbírás, az önkritika, az együttérzés, a szolidaritás és egy jobb világba vetett hit az alapjai. Mindannyian tudatos érdekvédők: tudják, hogy miért küzdenek, és azt is, hogy ezt hogyan szeretnék elérni. A legtöbben másokkal együtt, közösségben dolgoznak, mert anyaként nagyon jól ismerik az odafigyelés, az együttműködés és a türelem szükségességét és erejét.A könyv azok számára is példákat mutat, akik maguk kiváltságos helyzetben vannak és szeretnék jobban megérteni a közéleti szerepvállalásban akadályozott társaikat, hogy ezáltal empatikusabban, szolidaritással, partneri alapon tudjanak viszonyulni hozzájuk és velük együtt küzdhessenek egy igazságos társadalomért.

Az eseményen Dósa Mariann, Csordás Anett és Keszler Viki beszélgetnek arról, miért készült a kötet, kit mi inspirált arra, hogy anyasága mellett folytassa a közélet szerepvállalást és hogyan lehet anyaként is aktívnak maradni a közéletben. Moderátor: Ledniczky Lívia

A beszélgetés alatt gyereksarok működik!

További információk itt.

tamogass

Szólj hozzá! Oszd meg!

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az aKibic.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kibicek
Ezeket láttad már?