//
Szerző:  hvg.hu  Készült: 2017 dec. 12, kedd

Jövő nyári európai turnéja keretében Magyarországon is fellép Lenny Kravitz. Az 53 éves, négyszeres Grammy-díjas amerikai funk-rock zenész, énekes 2018. június 3-án a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.

A turné mellet Lenny Kravitz új, tizenegyedik stúdióalbumának megjelenését is bejelentette, a friss anyag 2018 tavaszán várható.

Az apai ágon orosz zsidó, anyai ágon bahamai-afroamerikai származású Lenny Kravitz eddigi csaknem három évtizedes pályafutása során átlépte a zenei műfajokat, vegyítette a hangzásokat és a stílusokat.

Tíz stúdióalbuma több mint 38 millió példányban kelt el világszerte, legnagyobb sikere kétségtelenül az Are You Gonna Go My Way volt 1993-ból.

A teljes cikk itt olvasható.

 

 

 

Lenny, aki valójában Leondard Kravitz - aKibic.hu Zsidó Közösségi Portál

A Becsület Érdemrendje kitüntetést vehette át szimbolikusan Lenny Kravitz nagybátyja helyett, aki 1951-ben esett el Koreában. Barack Obama 24 zsidó, spanyol és afrikai származású amerikai veteránt tüntetett ki a múlt héten a Becsület Érdemrenddel, akik megérdemelték, de sosem kapták meg az elismerést. A kitüntetettek közül többen már nem élnek, többek között egy brooklyni zsidó férfi, Lenny Kravitz.

tamogass

Szólj hozzá! Oszd meg!

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az aKibic.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kibicek
Ezeket láttad már?