//
Szerző:  Kibic  Készült: 2018 ápr. 17, kedd
Címkék:

Migránsoknak néztek egy több főből álló izraeli turistacsoportot az erdélyi Székelyudvarhelyen, és rendőrt hívtak rájuk, mivel állítólag nyugtalanítóan viselkedtek.

Egy 14 főből álló csoporttól rémültek meg Székelyudvarhelyen, mivel a csoport tagjai bőröndöket húztak maguk után, sőt, még vásárolgattak is a városban – írja a 444. A helyiek végül a rendőrséget is ráhívták a csoportra, mert úgy érzékelték, hogy az észlelt személyek migránsok lehetnek, ugyanis nyugtalanítóan viselkednek.

Izraeli turistákat igazoltat a rendőrség Székelyudvarhelyen (Fotó: Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség)

Végül is a rendőrök – miután igazoltatták a csoport tagjait – megállapították, hogy nem migránsok özönlötték el a várost, csupán izraeli motoros turisták érkeztek, mégpedig pihenés céljából, de nemsokára amúgy is tovább fognak menni. A 444 megkérdezte a székelyudvarhelyi rendőrséget, hogy pontosan mi történt, akik megerősítették, a bőröndöt huzigáló izraeliekről szóló értesülést, és hozzátették, hogy a helybéliek csak és kizárólag a turisták viselkedésétől és nem azok kinézetétől, bőrszínétől rettentek meg.

(444)

tamogass

Szólj hozzá! Oszd meg!

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az aKibic.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kibicek
Ezeket láttad már?