//
Szerző:  zsido.com  Készült: 2018 ápr. 09, hétfő

Egy nap alatt megtalálta a rendőrség azt a férfit, aki egy Magyarországra látogató kanadai rabbit bántalmazott csütörtökön az Árkád Üzletház egyik üzletében, írta a zsido.com.

 A családtagok felvételt készítettek a támadóról, majd a Tett és Védelem Alapítvány segítségével feljelentést tettek a rendőrségen. Másnapra elfogták az elkövetőt, akit közösség tagja elleni erőszak vádjával továbbítottak a bíróságra. A BTK szerint az ilyen cselekményt 5 évig terjedő szabadságvesztéssel lehet maximálisan büntetni.

fotó: TEV

A teljes cikk itt olvasható.

 

 

Egy rabbit bántalmazó férfit keres a Tett és Védelem Alapítvány - aKibic.hu Zsidó Közösségi Portál

Az Árkádban, családjával együtt vásárolgatott a kanadai rabbi, amikor egy férfi minden előzmény nélkül megtámadta. A Tett és Védelem fotót és videót is közölt a támadóról, aki elmenekült a helyszínről. „Keressük a képen látható személyt, aki az Árkád üzletház I-style üzletében megtámadta és tettlegesen bántalmazta a családjával Magyarországon tartózkodó kanadai rabbit.

tamogass

Szólj hozzá! Oszd meg!

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az aKibic.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kibicek
Ezeket láttad már?