//
Szerző:  Kibic  Készült: 2018 ápr. 05, csütörtök

Az Árkádban, családjával együtt vásárolgatott a kanadai rabbi, amikor egy férfi minden előzmény nélkül megtámadta. A Tett és Védelem fotót és videót is közölt a támadóról, aki elmenekült a helyszínről.

„Keressük a képen látható személyt, aki az Árkád üzletház I-style üzletében megtámadta és tettlegesen bántalmazta a családjával Magyarországon tartózkodó kanadai rabbit. Minden előjel nélkül megütötte a rabbit, a fejéről leverte a kipát, majd sebtében próbált távozni az üzletből. Az eset 11.50-kor történt és szemtanúja volt a rabbi felesége, leánya és testvére is.

A támadót sikerült lefotózni

Az elkövető gyávaságára jellemző, hogy 'bátor' tette után inkább elmenekült, ám a felelősségre vonástól nem tud elbújni. Alapítványunk feljelentést tesz az ügyben és kéri azok jelentkezését, akik információval tudnak szolgálni a képen látható elkövető kilétéről, tartózkodási helyéről” – olvasható a TEV Facebook-bejegyzésében.

A bejelentéseket az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailen, a http://tev.hu/jogsegely/#online-bejelent oldalon vagy a +36 1 510 0000 forródróton várja az alapítvány.

tamogass

Szólj hozzá! Oszd meg!

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az aKibic.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kibicek
Ezeket láttad már?