//
Szerző:   Készült: 2018 jan. 10, szerda

A Jerusalem Prayer Team nevű szervezet adományokat gyűjt az Izraelben lakó több tízezer, mélyszegénységben élő holokauszt-túlélők támogatására.

„Az államtól kapott pénzösszeg nem elegendő a megélhetésük fedezésére", írják, "és legtöbbjüknek nincsenek családtagjaik, akik idős korukban gondoskodhatnának róluk. Sokuk számára még az is problémát okoz, hogy megfelelő élelemhez jussanak."

Ezen segíthet, aki 3 fonttal támogatja őket. Ez egy ember egyszeri étkezésének ára.

A Jerusalem Prayer Team minden héten több ezer holokauszt túlélőnek szállít meleg, tápláló ételt.

A szervezet egyébként egy nemzetközi Bibliahívő mozgalom, amelynek tagjai támogatják Izraelt és a zsidó népet. A Jerusalem Prayer Team működteti az első keresztény múzeumot Izraelben és a Zion Barátai Múzeumot Jeruzsálemben. Étellel és más alapvető eszközzel látja el a holokauszt túlélőket, és közösségi központokat működtet Jeruzsálemben és Haifán egyéni támogatások segítségével.

Hope for Holocaust Survivors |

All across Israel, tens of thousands of Holocaust survivors are living in desperate poverty. The tiny stipend they receive from the government does not begin to cover all of their living expenses, and most of them have no living family members to help care for them in their old age.

tamogass

Szólj hozzá! Oszd meg!

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az aKibic.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kibicek
Ezeket láttad már?
« Március 2018 »
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31