//
Szerző:  Independent  Készült: 2017 dec. 19, kedd

Fenyegetések százai özönlöttek hozzájuk, hogyha Miss Irak nem veszi le a képeket, elveszik a szépségkirálynői címét és megölik őt is.

Béke és szeretet felirattal posztolt nemrég közös fotót a tokiói Nemzetközi Szépségversenyen a két szépségkirálynő egymásról. A képek több mint 5000 like-ot kaptak, de sok támadás is érte a posztoló szépségkirálynőket.

Az Egyesült Államokban élő iraki Sarah Idan családjának menekülnie kellett, miután halálos fenyegetéseket kaptak a két lány közös szelfije miatt.

Azt nem tudni, hogy Sarah Idan családja hova menekült. Helyzetük megromlásához a közös fotó mellett az Instagramon közzétett bikinis fotói is hozzájárultak. Fenyegetések százai özönlöttek hozzájuk, hogyha nem veszi le a képeket, elveszik a szépségkirálynői címét és megölik őt. Idan végül nem vette le a képeket, hanem igyekezett megvédeni az izraeli szépségkirálynővel közösen készített posztot.

Sarah Idan ezek után bejelentette, hogy csak a reményét szerette volna kifejezni, lehetséges a béke a két nép között, ám ezzel nem az izraeli politikát akarta támogatni. „Mindenkitől elnézést kérek, aki szerint ez a kép ártott a palesztinok ügyének.”

Korábban már mások is pórul jártak ilyen közös fotókkat. 2015-ben Miss Libanont, Saly Greige-t meg akarták fosztani szépségkirálynői címétől, amiért szerepelt egy olyan képen, amelyen jelen volt az akkori Miss Izrael, Doron Matalon.

 

 

Miss Izrael és Miss Irak közös fotót posztolt az Instagramon - aKibic.hu Zsidó Közösségi Portál

Béke és szeretet felirattal posztolt közös fotót a tokiói Nemzetközi Szépségversenyen a két szépségkirálynő egymásról. Bár Izrael és Irak között nincs diplomáciai kapcsolat, a két nemzetet összehozta egy közös kép erejéig a szépségkirálynők posztja. Izraelt Adar Gandelsman, Irakot Sarah Idan képviselte a keddi tokiói versenyen.

tamogass

Szólj hozzá! Oszd meg!

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az aKibic.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kibicek
Ezeket láttad már?