//
Szerző:  forward.com  Készült: 2017 nov. 29, szerda
Akár egy tündérmesének is beillene a szépfiúként körberajongott és a brit trón várományosaként jegyzett Harry herceg mostani bejelentése, miszerint eljegyezte Meghan Markel zsidó származású amerikai színésznőt.

Markle-t leginkább egy amerikai tv-showban, a Suits-ban lett népszerű. Az anyja fekete, az apja fehér bőrű, és ugyan számos írás jelent meg arról, hogy az édesapa egyben zsidó származású is, ám Markle sajtósa tagadta, hogy a színésznő is zsidó lenne.

Markle korábban azt nyilatkozta az Elle-nek, hogy minden nap, amikor belenéz a tükörbe, felteszi magának azt a kérdést, kicsoda is ő valójában, még soha nem nyilatkozott a médiának a vallásáról és édesapja származásáról.

Meghan Markle

De íme néhány vele kapcsolatos tény, amely azt bizonyítja, mégis van köze a színésznőnek a zsidósághoz:

1. Az igazi neve Ráchel.

2. Markle első férje Trevor Engelson new yorki zsidó férfi volt. Az esküvőjükön a The Sun szerint hagyományos zsidó szokás szerint széken táncoltatták a fiatalokat.

3. De ha ez még nem lenne elég bizonyíték, akkor azt már mindenképp az, hogy az anglikán egyház részéről nyilatkozó szóvivő szerint nem lesz akadálya annak, hogy a két különböző vallású Harry herceg és Markle egyházi esküvőt tarthasson függetlenül a színésznő zsidó származásától.

Így ha Markel és Harry valóban összeházasodnak, ő lehet az angol történelem első félvér, zsidó, elvált amerikai hercegnője.

tamogass

Szólj hozzá! Oszd meg!

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az aKibic.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kibicek
Ezeket láttad már?
« Február 2018 »
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28