//
Szerző:  Kibic  Készült: 2017 szept. 11, hétfő

A Római-partért egyesület valamiért jó ötletnek gondolta, hogy a legalpáribb zsidózással kellene lejáratni a Római-partra épülő gátat ellenző civileket. Szerintük ugyanis zsidó értelmiségiek egy csoportja gettóba akarja zárni a Rómain élőket.

„Eléggé aljas kampányt indítottak a Római-parti gátért lobbizó álcivilek. A Tarlós közeli milliárdos vezetésével működő egyesület nem válogat az eszközökben, ha gátat ellenző civilek lejáratásáról van szó” – írja az Átlátszó.A Római-parti ártérbe építkezők által létrehozott Egyesület a Római-partért az Átlátszó cikke szerint eddig sem finomkodott, ha a gát ellen tiltakozó civilek lejáratásáról volt szó. Most azonban nettó antiszemita kampányba kezdtek a parton épülő mobilgátért. A Facebook oldalukon két durva zsidózó posztban támadják a gátat ellenzőket, akik szerintük a ’40-es évekhez hasonlóan gettóba zárnák a Római 70 hektáros területén lévőket.

„Zsidó értelmiségiek egy csoportja, Gettóba akarja zárni a római parton a 70 ha.-on lévőket! Betonfalat emelnének a Királyok-Nánási nyomvonalon ketté választva kerületünket! Hazug, demagóg állításokkal kápráztatnak! Mintha elfelejtették volna mi történt rokonságukkal a 40-es években hasonlóan akarnak elbánni a 70 ha.-on lévőkkel!” – olvasható az egyik posztjukban, amelyben négy, szerintük zsidó tiltakozót név szerint ki is emelnek:Az Átlátszó szerint a Római-parti árvízvédelem ügye azért került a viták fókuszába, mert a Fővárosi Közgyűlés szeptember végén dönt Tarlós István főpolgármester kedvenc fakivágós projektjében. Az egyedi természeti értékkel bíró partot elvágnák egy mobilgáttal. Hiába álltak ki a projekt ellen a helyiek mellett, vízügyi szakemberek, civilek és politikusok, Tarlós ragaszkodik a mobilgáthoz, amivel az óbudai polgármestersége alatt szabálytalanul épült objektumokat is védenék.

(Átlátszó)

tamogass

Szólj hozzá! Oszd meg!

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az aKibic.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kibicek
Ezeket láttad már?
« Február 2018 »
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28