//
Szerző:  Kibic  Készült: 2017 máj. 05, péntek

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom néhány képviselője gondolta úgy, hogy eljött az idő, hogy beszálljanak a kormány által gerjesztett sorosozásba. Erre a legmegfelelőbb helynek a VIII. kerületi Aurórát találták.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) elnevezésű szélsőjobbos szervezet néhány tagja az Aurórához vonult, hogy a helyiség bejárata előtti járdára „Stop Operation Soros” feliratokat fújjanak, a kapura pedig ugyanilyen feliratú plakátokat helyezzenek el. A közösségi klubba már nem mentek be, dolguk végeztével távoztak a környékről.Az akciót videóra vették, és a szervezet honlapján egy cikkben számoltak be róla. Ebből kiderül, hogy azért mentek pont oda, mert az Auróra oldalán megtalálták az Open Society Foundaions logóját, amiről még ők is tudják, hogy Soros György alapította. Valamint fel akarták hívni a figyelmet a helyre, ahová szerintük az összes olyan „deviáns” odagyűlik, aki valamit is számít. A HVIM tagjai úgy vélik, hogy mindez együtt már „nemzetbiztonsági kockázat”, amit most ezzel az akcióval el is hárítottak, gondolom.

A 2014-ben megnyitott Auróra közösségi ház több civil szervezetnek ad otthont, többek a között a Marom Egyesületnek és a Dor Hadasnak, de itt van a Roma Sajtóközpont és a Budapest Pride központja is.

tamogass

Szólj hozzá! Oszd meg!

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az aKibic.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kibicek
Ezeket láttad már?