//
Szerző:  Kibic  Készült: 2017 márc. 20, hétfő
  • Bálint Ház (1065 Budapest, Révay u. 16. )
  • 2017 márc. 29, szerda
  • 17:00
  • 18:30

Milyen tulajdonságok szükségesek ahhoz, hogy valaki nagyobb társadalmi változások elindítója legyen? Kell-e ehhez valamiféle megszállottság, és ha igen, minden megszállottból hős lesz-e? Többek között ezekre a kérdésekre keres választ Harcsa Veronika, Bánki György, Bakai Gyöngyi és Hidas Judit.

Milyen tulajdonságok szükségesek ahhoz, hogy valaki nagyobb társadalmi változások elindítója legyen? Kell-e ehhez valamiféle megszállottság, és ha igen, minden megszállottból hős lesz-e? Min múlik az, hogy valaki őrültként, antiszociális lázadóként végzi-e vagy a társadalom végül rájön arra, hogy amit tett, az pozitív változásokat idézett elő?!Vendégek:

Harcsa Veronika, aki énekelni is fog nekünk az esten

Bánki György pszichiáter, A legnagyszerűbb könyv a nárcizmusról c. könyv szerzője

Bakai Gyöngyi, addiktológiai konzultáns, személyiségfejlesztő

Moderál:

Hidas Judit, író, szerkesztőBelépő: 900 Ft

Bálint Ház tagságival: 700 Ft

Nyugdijas igazolvánnyal: 700 Ft

Salom Klub tagságival 500 Ft

Bálint Ház Hűség Kártyával ingyenes.

Érvényes diáikgazolvánnyal ingyenes.

Sajtójegyért kérjük, hogy regisztráljanak a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

tamogass

Szólj hozzá! Oszd meg!

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az aKibic.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kibicek
Ezeket láttad már?