//

Limmud Magyarország

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szervezet adatai

Szervezet neve:
Limmud Magyarország Alapítvány
Szervezet vezetője:
Borszéki Kata
Cím:
1054 Budapest, Báthory u.5 4/12
Postacím:
1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8.
Telefonszám:
+36 20 776 0732
Egyéb elérhetőség:
www.facebook.com/limmud.magyarorszag
Weblap:
Kapcsolattartó neve:
Borszéki Kata
Kapcsolattartó titulusa:
projektkoordinátor
Tevékenységi kör:
irányzat független, közösségi zsidó tanulás
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36 20 776 0732
Kapcsolattartó e-mail címe:
Bemutatkozás:

logo limmudKeveredj bele! - Limmud Magyarország Alapítvány

A Limmud küldetése, hogy lehetővé tegye minden zsidó számára egy újabb lépés megtételét saját zsidó útján.

A konferenciák, szabadegyetemek, workshopok és tréningek jellegzetességeit, tanulástípusait is ötvöző Limmud (www.limmud.org) 35 éve indult útnak Angliából, és mára már 21 országban azonossá vált a legizgalmasabb és legfantasztikusabb zsidó tanulási élménnyel.

A Limmud elsődleges célja, hogy új tanulási módokat, utakat mutasson a zsidósághoz a saját zsidóságukkal foglalkozóknak és a nem zsidó érdeklődőknek egyaránt. A Limmud önkéntes alapon szervez a témával összefüggő rendezvényeket, melyek nyitva állnak mindenki előtt, és változatos programokat kínálnak.

A Limmud Magyarország Alapítvány a „magyar” Limmudot a nemzetközi alapelvekhez hűen önkéntes alapon, zsidó elkötelezettségtől és zsidó szervezetektől függetlenül szervezi.

A programok jórészt magyarul folynak, azonban mindig van – ezekkel egy időben – angol, sőt néha héber nyelvű foglalkozás is.

A Limmud név garancia a sokszínű a választékra. Programjainkon az előadók maguk a résztvevők, minden zsidó tanuló és bármely zsidó lehet tanár - elv alapján. Igazi többgenerációs gezamtkunsztverk...

Te is segíthetsz a közösség építésében, az esemény megszervezésében, a vita, a dialógus fenntartásában, jelentkezz önkéntesnek, csináld velünk, Keveredj bele!


Iroda: HUB Mozaik Központ, 1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8., hétfönként 10-12, Telefon: +36 70 776 0732

 

limmud2015A

 

limmud2015B

 

limmud2015C

 

immud2015D